Honda Super Cub: Νέες περιορισμένες εκδόσεις

Δεν καταλαγιάζει με τίποτα η παπιο-τρέλα, καθώς δύο ακόμα limited χαρακτήρα εκδόσεις του απόλυτου θρύλου των δικύκλων θα παραχθούν Δείτε περισσότερα.

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Συνήλθατε από την επιστροφή του Super Cub στην χώρα μας; Αν ναι, ετοιμαστείτε για την νέα είδηση: Η Honda ετοιμάζει κι άλλες εκδόσεις του. Ωστόσο, όπως αναφέρεται στα ξένα μέσα, θα κυκλοφορήσουν προς το παρόν, αποκλειστικά στην Ιαπωνία, ενώ θα είναι και περιορισμένης παραγωγής.

Πιο συγκεκριμένα, μιλάμε για τα Super Cub 50 και 110 –όχι για έκδοση 125 κυβικών- που θα διατεθούν στην αγορά της Ιαπωνίας σύντομα, σε δύο συγκεκριμένα χρώματα: Μπλε σιέλ και έντονο μπεζ. Παράλληλα, ο κινητήρας, το ψαλίδι, τα κέντρα των τροχών, η σέλα και το πλαϊνό καπάκι, αλλά και οι καθρέπτες, θα είναι σε μαύρο χρώμα.

Ακόμα, τα γνωστά πλέον «ειδικά» λογότυπα της Honda θα στολίσουν το νέο μοντέλο, το οποίο θα έχει ισχύ 3,7 και 8 ίππων, στις εκδόσεις των 50 και 110 κυβικών αντίστοιχα. Αξίζει να αναφέρουμε, ότι στην περίπτωση αυτών των μοντέλων, δεν χρησιμοποιείται νέου τύπου ψηφιακό όργανο, αλλά ένα ζευγάρι δεικτών που θυμίζουν το πρώτο Cub του 1958, αλλά και αναλογικός χιλιομετρητής!
 

  • Νίκος

    Η έκδοση των 50 και 110 cc ήδη έχει κατακλύσει τις αγορές της Ασίας στα χρώματα που γνωρίσαμε παλιότερα τα παπάκια.-κοκκινο-γαλιζο κλπ. Αυτά θα έρθουν στην Ελλάδα ;;;

      3