net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Οι Husqvarna TE 250i και 300i με ηλεκτρονικό ψεκασμό

Οι Husqvarna TE 250i και 300i με ηλεκτρονικό ψεκασμό

Οι Husqvarna TE 250i και 300i με ηλεκτρονικό ψεκασμό

Husqvarna TE 250i και 300i

Η ώρα για επανάσταση στον κόσμο των enduro μοτοσυκλετών έφτασε. Η Husqvarna TE 2018 με κινητήρα 2Τ και ηλεκτρονικό ψεκασμό καυσίμου θα μπει στην παραγωγή από τον Ιούνιο.

 
Μετά την ανακοίνωση της KTM η Husqvarna επιβεβαιώνει και αυτή, την παρουσία δυο endurο με ηλεκτρονικό σύστημα ψεκασμού καυσίμου. Τα νέα μοντέλα TE 250i και 300i του 2018 θα είναι τα πρώτα μοντέλα της σειράς endurο, με τη συγκεκριμένη τεχνολογία και το πρωτοποριακό πνεύμα της «Austro Swedish House». Η τεχνολογία, που αναπτύχθηκε από τη Husqvarna, παρουσιάζει στους μηχανικούς έναν επαναστατικό τρόπο για το ψεκασμό όσον αφορά τις μοτοσυκλέτες με στοιχεία endurο.

Στη πραγματικότητα είναι μια αναμενόμενη κι επιθυμητή αλλαγή για τους λάτρεις της συγκεκριμένης εταιρείας. Πιθανότατα θα είναι η εναλλακτική λύση για τις μοτοσυκλέτες υπό εξαφάνιση. Χάρη στον ηλεκτρονικό ψεκασμό οι 125 KTM και Husqvarna μπορούν να μειώσουν την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές ρύπων και τρόπο τινά να διευκολυνθεί η διαδικασία για την έγκριση. Η νέα τεχνολογία της Husqvarna θα μπει στην παραγωγή από τον Ιούνιο. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα μοντέλα του 2018 θα ανακοινωθούν στα τέλη Μαΐου.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ