Intermot 2018: Νέα Energica Ego Corsa

Ακάθεκτη συνεχίζει η ιταλική εταιρεία ηλεκτρικών superbikes Energica, με παρουσία νέου μοντέλου στην Intermot – Δείτε το εδώ.

Η Energica παράγει ηλεκτροκίνητες μοτοσυκλέτες εδώ και καιρό και, από του χρόνου, θα είναι η εταιρεία παροχής των αγωνιστικών μοτοσυκλετών της νέας κατηγορίας Moto-E. Τι καλύτερο λοιπόν, από το να παρουσιάσει μια καινούργια μοτοσυκλέτα στην Intermot η οποία να είναι στην αιχμή της τεχνολογίας για το είδος της.

Αυτή είναι η νέα Ego Corsa, η οποία παρουσιάστηκε στην γερμανική έκθεση, κατάλληλα ανανεωμένη. Αρχικά, η μοτοσυκλέτα θα φέρει ένα σετ ολοκαίνουργια γραφικά, τα οποία όχι μόνο κάνουν την μοτοσυκλέτα να φαίνεται ακόμη περισσότερο σαν αγωνιστική, αλλά τιμούν και την Moto-E κατηγορία στην οποία θα έχει παρουσία η εταιρεία από του χρόνου.

Η νέα Ego Corsa φέρει νέα συστήματα ελέγχου του κινητήρα, ο οποίος αποδίδει 163 ίππους και 20,4 kgm ροπής (ανατριχιάστε). Τα νέα ηλεκτρονικά θα φέρουν επίσης traction control 6 επιπέδων στον βασικό εξοπλισμό, cruise control και νέα χαρτογράφηση ελέγχου της παροχής ισχύος από το γκάζι.  Παράλληλα, τα νέα ηλεκτρονικά θα δίνουν την δυνατότητα στον αναβάτη να ρυθμίζει αν θέλει η φόρτιση της μπαταρίας να διακόπτεται σε ένα προκαθορισμένο επίπεδο πληρότητας, ενώ υπόσχονται μείωση του χρόνου επαναφόρτισης κατά 15%.

Ο κινητήρας μόνιμων μαγνητών του μοντέλου που φέρει ελαιόψυξη, θα μπορεί να το επιταχύνει στα 100 χλμ/ώρα από στάση μέσα σε 2,8 δευτερόλεπτα, με την τελική ταχύτητα που δηλώνεται να αγγίζει τα 270. Πως σας φαίνεται;