Intermot 2018: Νέα Indian Chieftain

Μεγάλης έκτασης ανανέωση για το μεγάλο τουριστικό της Αμερικανικής εταιρείας, εμφανισιακά και όχι μόνο. Δείτε περισσότερα…

Στην έκθεση της Intermot εμφανίστηκε και η ανανεωμένη Indian Chieftain του 2019. Το μοντέλο έχει ανανεώσεις μεγάλου βαθμού, ξεκινώντας από την εμφάνιση του: Οι γραμμές γίνονται πιο ξεκάθαρες και η σιλουέτα του μοντέλου έχει «αδυνατίσει», ενώ νέα είναι τα σήματα στο τεπόζιτο και στις βαλίτσες. Οι τελευταίες έχουν διαφορετικό σχήμα και έχουν τοποθετηθεί πιο κοντά στις εξατμίσεις, συμβάλλοντας στον περιορισμό των διαστάσεων.

Μια μεγάλη αλλαγή, στον δικύλινδρο κινητήρα των 1.811 κ.εκ. που αποδίδει 85 ίππους και 15,3 kgm ροπής, είναι η ενσωμάτωση συστήματος απενεργοποίησης του πίσω κυλίνδρου στην κίνηση, μειώνοντας τον θόρυβο, την εκπεμπόμενη θερμότητα και την κατανάλωση. Ο κύλινδρος απενεργοποιείται στο ρελαντί, όταν η μοτοσυκλέτα είναι ακίνητη, ενώ μόλις ο αναβάτης ανοίξει το γκάζι, ενεργοποιείται άμεσα αυτόματα.   

Ακόμη, το μοντέλο εξοπλίζεται με τρεις χαρτογραφήσεις απόδοσης: Tour, Standard και Sport, οι οποίες επεμβαίνουν στην απόκριση του γκαζιού, από την ομαλότερη στην πιο άμεση αντίστοιχα. Νέο θα είναι και το ηχοσύστημα του μοντέλου, το οποίο είναι πλέον ισχύος 100 Watt και θα αποδίδει ήχο καλύτερης ποιότητας, χάρη σε έναν αυτόματο equalizer που θα επεμβαίνει στον ήχο, ανάλογα με τις συνθήκες κίνησης της μοτοσυκλέτας και τον θόρυβο του περιβάλλοντα αέρα. Νέα είναι επίσης η μονοκόμματη σέλα του μοντέλου.