Η νέα γκάμα Scrambler Ducati 2019

To νέο Scrambler Ducati Full Throttle

To νέο Scrambler Ducati Cafe Racer

To νέο Scrambler Ducati Desert Sled

Intermot 2018: Νέα γκάμα Scrambler Ducati

Τρεις νέες εκδόσεις έρχονται στην γκάμα των Scrambler της Ducati ενόψει της Intermot διευρύνοντας την Lifestyle γκάμα. Δείτε περισσότερα.

Η Ducati με δελτίο τύπου της, μας ενημέρωσε κατάλληλα για την παρουσίαση των νέων μοντέλων, στην μάρκα Scrambler. Πρόκειται για 3 νέες εκδόσεις, τις Full Throttle, Café Racer και Desert Sled, που προστίθενται στην γκάμα.  

Η Full Throttle έκδοση έλκει την καταγωγή της από το αγωνιστικό Flat Tracker του Frankie Garcia, Αμερικανού αγωνιζόμενου. Θα γίνει διαθέσιμο σε κίτρινο-μαύρο χρώμα, με νέο πίσω μέρος, ειδικά σχεδιασμένη σέλα και νέα number plates. Το τιμόνι έχει τοποθετηθεί χαμηλά και ο σιγαστήρας της εξάτμισης έχει μια ειδική για την περίσταση, διπλή απόληξη.



Το Café Racer του 2019, αποκτά έναν νέο χρωματισμό ασημί και μπλε χρωμάτων, που προέρχεται από το 125 GP Desmo της αγωνιστικής κληρονομιάς της εταιρείας. Οι ακτινωτοί τροχοί των 17 ιντσών είναι νέοι για το μοντέλο, ενώ θα υπάρχουν bar-end καθρέφτες που θα τονίζουν την 60s αισθητική. Η τρόμπα φρένου εμπρός παραμένει ακτινική για κορυφαία απόδοση, ενώ αναφορά στην δεκαετία του 60 αποτελούν η διπλή εξάτμιση, το fairing και τα πλαϊνά number plates με τον αριθμό 54.



Η Desert Sled έκδοση συνεχίζει να αποτελεί αναφορά στα αγωνιστικά χώματος της Αμερικής και για το 2019, αποκτά νέα σέλα με κόκκινες ραφές, που συνδυάζονται με το χρώμα του πλαισίου και νέους ακτινωτούς τροχούς. Το ABS μπορεί να απενεργοποιηθεί στην νέα Off Road riding mode, ενώ οι αναρτήσεις είναι ρυθμιζόμενες και παρέχονται από την Kayaba. Προστασίες του κινητήρα, του εμπρός φωτιστικού σώματος και τα ψηλά φτερά, τονίζουν τον χωμάτινο χαρακτήρα του μοντέλου.



Τα μοντέλα θα φέρουν νέα LED φωτιστικά σώματα με τεχνολογία DRL, αυτόματη απενεργοποίηση φλας και ανανεωμένα, πιο εργονομικά, χειριστήρια. Τέλος, το Cornering ABS θα εξοπλίζει όλα τα νέα μοντέλα της σειράς.