Το νέο Triumph Street Scrambler του 2019

Το νέο Triumph Street Scrambler του 2019

Το νέο Triumph Street Scrambler του 2019

Intermot 2018: Νέο Triumph Street Scrambler

H νέα scrambler μοτοσυκλέτα της Triumph είναι και επίσημα εδώ: Δείτε όλα όσα ξέρουμε για αυτή

Η Triumph, πιστή στα teasers που είχε δημοσιεύσει τον τελευταίο καιρό, παρουσίασε την νέα Street Scrambler της. Το μοντέλο βασίζεται στον κινητήρα των 900 κ.εκ. και αποτελεί ανανέωση του μοντέλου που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2017.

Στην νέα μοτοσυκλέτα, ο κινητήρας των 900 κ.εκ. έχει δεχθεί μαι αύξηση ισχύος κατά 15 ίππους, αποδίδοντας πλέον 65 άλογα, ενώ η ροπή του αγγίζει τα 8,2 kgm. Ο κινητήρας μπορεί να ανεβάσει 500 περισσότερες στροφές ανά λεπτό σε σχέση με αυτόν της προηγούμενης γενιάς, ενώ φέρει ελαφρύτερο στρόφαλο και εσωτερικούς άξονες. Ο νέος συμπλέκτης ολίσθησης είναι ελαφρύτερος, ενώ το κάλυμμά του είανι επίσης νέο, σε συνδυασμό με νέο καπάκι βαλβίδων από μαγνήσιο.

Η μοτοσυκλέτα θα φέρει traction control, ABS που απενεργοποιείται και 2 riding modes, αλλά και immobilizer και θύρα USB, για τροφοδοσία ηλεκτρονικών συσκευών. Νέο είναι το πιρούνι, που στοχεύει στην αύξηση της άνεσης και συνεργάζεται με τροχό 19 ιντσών. Καινούργιες είναι επίσης, οι εμπρός δαγκάνες της Brembo.

Στην Ευρώπη, θα γίνει διαθέσιμη και μια έκδοση για κατόχους διπλώματος Α2, με την ισχύ περιορισμένη στους 48 ίππους. Το μοντέλο θα γίνει διαθέσιμο σε 3 χρώματα: Fusion White, Cranberry Red και Khaki Green.