Intermot 2018: Όλες οι πληροφορίες

Πότε θα γίνει η φετινή Intermot και τι θα δούμε; Δείτε περισσότερα εδώ…

Πιστή στο ραντεβού της κάθε δύο χρόνια, η έκθεση της Intermot είναι έτοιμη να φιλοξενήσει και πάλι τις νέες μοτοσυκλέτες του 2019, τον Οκτώβριο. Πιο συγκεκριμένα, η έκθεση θα πραγματοποιηθεί από 3 έως 7 Οκτωβρίου, στην Κολωνία της Γερμανίας, όπως κάθε φορά.

Πάνω από 1.000 εκθέτες αναμένεται να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους και στην φετινή έκθεση. Οι κατασκευαστές που έχουν  βεβαιώσει την παρουσία τους είναι πάνω από 15, ενώ έντονη θα είναι και η παρουσία των ηλεκτροκίνητων μοτοσυκλετών. Όσον αφορά το πόσα νέα μοντέλα περιμένουμε… μην εκπλαγείτε αν δούμε ξανά σκηνικά 2016 να επαναλαμβάνονται, με σωρεία παρουσιάσεων!

Ακόμη, γνωστοποιείται ότι κατά την διάρκεια της έκθεσης θα λάβουν χώρα πολλά δρώμενα, με stunt shows και πολλές πίστες, για δοκιμές μοτοσυκλετών και scooters από το κοινό. Η διάταξη των πιστών αυτών έχει αλλάξει σημαντικά σε σχέση με τις προηγούμενες εκθέσεις, φέρνοντας τα test ride στο επίκεντρο της προσοχής και συνδέοντάς τα πιο άμεσα, με τα περίπτερα των εταιρειών.

Για δοκιμή, εκτός από τα συμβατικά δίκυκλα, θα δοθούν σε διαθεσιμότητα και ηλεκτροκίνητα μοντέλα, για όσους θεατές θέλουν να γνωρίσουν την νέα εποχή της μετακίνησης με δίκυκλο. Και φυσικά, παράλληλα με όλα αυτά, μια ευρεία γκάμα αξεσουάρ αναβάτη και μοτοσυκλέτας αναμένεται να εκτεθεί, στο μεγάλο μοτοσυκλετιστικό happening.

Εμείς περιμένουμε με αγωνία την έναρξη της έκθεσης, καθώς θα είναι ώρα για… εντατικό ρεπορτάζ: Τα νέα μοντέλα που θα παρουσιαστούν φέτος αναμένεται να είναι πολλά και  σημαντικά.