To νέο Aprilia Shiver 900

To νέο Aprilia Shiver 900

To νέο Aprilia Shiver 900

Intermot: Νέο Aprilia Shiver 900

Αέρας ανανέωσης και για το Shiver 900 της Aprilia εν όψει Intermot. Τι αλλάζει;

Μαζί με τα νέα Tuono 1100 και RSV4RR, η Aprilia παρουσιάζει και το νέο Shiver 900 για το 2019. Το μοντέλο φέρει μικρής έκτασης ανανέωση και νέους χρωματισμούς, ενώ στην ουσία του παραμένει ακόμη χωρίς αλλαγές.

Η μεγαλύτερη αλλαγή του έχει να κάνει με την υιοθέτηση ενός νέου συστήματος εξάτμισης, που αλλάζει την εμφάνιση του μοντέλου, αλλά και την κατεύθυνση των καυσαερίων τα οποία πλέον εξέρχονται πιο μακριά από τον συνεπιβάτη, χωρίς να δημιουργούν ενόχληση.
Το μοντέλο θα διατεθεί επίσης σε δύο νέους χρωματισμούς, Challenging Red και Innovation Dark, τα οποία θα συμπληρώνουν την ήδη υπάρχουσα Hi Tech Silver.

Το μοντέλο εξακολουθεί να χρησιμοποιεί τον δικύλινδρο V των 900 κ.εκ., ενώ εξοπλίζεται με traction control και 3 riding modes, που αποδίδει 95 ίππους και 9 kgm ροπής. Θα υπάρχει ακόμη, έκδοση κατάλληλη για A2 με την ισχύ περιορισμένη στους 48 ίππους. Τον έλεγχο του γκαζιού πραγματοποιεί ένα ride-by-wire σύστημα που είναι εξολοκλήρου ενσωματωμένο στο γκριπ του γκαζιού για μείωση του βάρους.

Ως στάνταρ εξοπλισμός, η Shiver 900 θα εξοπλίζεται με την Aprilia Multimedia Platform, το σύστημα που θα συνδέεται μέσω Bluetooth με το Smartphone του αναβάτη και εκτός άλλων, θα απεικονίζει πληροφορίες πλοήγησης, στην TFT οθόνη της μοτοσυκλέτας.