Δημήτρης Καρακώστας (Supersport)

Λέανδρος Ντότσικας (Racing)

Γιώργος Γερακιανάκης (SSP300)

Intramoto: Παρέχοντας ελαστικά στους νικητές

Με ελαστικά Metzeler και Pirelli έτρεξαν οι νικητές σε όλες τις κατηγορίες του Π.Π.Τ., στον αγώνα της Τρίπολης που έγινε τα Σαββατοκύριακο. Διαβάστε περισσότερα.

Ο αγώνας της Τρίπολης της Κυριακής 5 Μαΐου, στα πλαίσια του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ταχύτητας, αποτέλεσε μια μεγάλη επιτυχία για την Intramoto, η οποία παρείχε ελαστικά Metzeler και Pirelli. Όλοι οι αναβάτες που επέλεξαν ελαστικά των δύο εταιρειών, νίκησαν στις κατηγορίες τους, ενώ πολλοί συμμετέχοντες που επέλεξαν ελαστικά Metzeler και Pirelli τερμάτισαν στο βάθρο.

Πιο συγκεκριμένα, στην μεγάλη κατηγορία των Superbikes, ο νικητής Edie Bodhi εξόπλισε την R1 του με ελαστικά Metzeler και Pirelli, κερδίζοντας στη συνέχεια το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Παράλληλα, στην κατηγορία Supersport, ο νικητής Δημήτρης Καρακώστας αλλά και ο Βασίλης Ευθυμίου που τερμάτισε 3ος, χρησιμοποίησαν ελαστικά της Pirelli.

Στις υπόλοιπες κατηγορίες, ένα «All-Pirelli» βάθρο σημειώθηκε στην κατηγορία των Supersport 300, όπου οι Γερακιανάκης, Περιστεράς και Μπαξίσογλου κατέκτησαν τις 1η, 2η και 3η θέση αντίστοιχα. Ο μικρός Γιάννης Περιστεράς, που έγινε ο νεαρότερος αναβάτης με νίκη στην ιστορία του ΠΠΤ, νίκησε και στην κατηγορία νέων με ελαστικό Pirelli. Σε εκείνη την κατηγορία, ολόκληρο το Podium έκανε χρήση των Pirelli ελαστικών, επίσης.

Στην κατηγορία Racing, οι 2 πρώτοι αναβάτες, ο νικητής Ντότσικας και ο Κίτσος που τερμάτισε 2ος, έτρεξαν με ελαστικό Metzeler με τον Χρήστο Παπανικολάου να χρησιμοποιεί Pirelli, τερματίζοντας 3ος. Τέλος, οι δύο μάρκες ελαστικών χαρακτηρίστηκαν από 2 ακόμα σημαντικά αποτελέσματα: Την 1η και 3η θέση στην κατηγορία Open, με τους Παπαγεωργίου και Χριστάκη αντίστοιχα.