Ο Lin Jarvis (αριστερά) πιστεύει πολύ στον Maverick Vinales από ότι φαίνεται...

Jarvis για Vinales: Θα πάρει πολλούς τίτλους

Αισιόδοξος αλλά και φιλόδοξος εμφανίζεται ο Lin Jarvis για τον Maverick Vinales, υποστηρίζοντας ότι θα πάρει πολλούς τίτλους αλλά και συγκρίνοντάς τον με τον Jorge Lorenzo.

O μόλις 22 ετών Maverick Vinales ξεκίνησε την σεζόν του πολλά υποσχόμενος, παίρνοντας δύο νίκες, αφού πρώτα είχε κυριολεκτικά καταστρέψει τους ανταγωνιστές του στις χειμερινές δοκιμές. Αν και σύντομα η απόδοσή του αποσταθεροποιήθηκε, το γεγονός δεν φαίνεται να πτοεί τον Lin Jarvis, το «μεγάλο αφεντικό» της αγωνιστικής Yamaha, που πιστεύει πολλά για τον νεαρό Ισπανό.

Ο Βρετανός Jarvis θεωρεί ότι ο Vinales είναι σε καλή κατάσταση, λέγοντας μάλιστα: «Ο Maverick είναι σε καλή φόρμα, δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό. Έχει κερδίσει περισσότερους αγώνες από όλους τους άλλους μέχρι τώρα και η ομάδα δουλεύει καλά. Η Yamaha πρωτοστάτησε σε 4 από τους 9 αγώνες, ακόμα και αν είχαμε σκαμπανεβάσματα. Δεν ήμασταν καλοί σε πίστες που συνήθως είμαστε, και αυτό το γεγονός μας ενόχλησε αρκετά»

Ο Jarvis προχώρησε κάνοντας μια σύγκριση χαρακτήρων, μεταξύ Vinales και Lorenzo: «Είναι πολύ διαφορετικοί σαν άνθρωποι και σαν χαρακτήρες. Βλέπω όμως δύο μεγάλα κοινά: Έχουν πολύ ταλέντο και μεγάλη φιλοδοξία. Επίσης και οι δύο είναι πολύ ανυπόμονοι και μερικές φορές, όταν δεν πετυχαίνουν τους στόχους τους, εκνευρίζονται πολύ. Είμαι πεπεισμένος ότι ο Maverick θα πάρει πολλούς τίτλους, όπως και ο Jorge έκανε.»