Μια δεύτερη θέση στη Γερμανία, ήταν το καλύτερο αποτέλεσμά του.

Jonas Folger: «Θα πετύχουμε τους στόχους μας»

Ο Jonas Folger ελπίζει να ξαναβρεί τη φόρμα του και να σημειώσει καλά αποτελέσματα στους τρεις αγώνες που θα γίνουν μέσα στον Οκτώβριο.

YAMAHA: Tenere 700 με 700E δώρο Αξεσουάρ

Η δεύτερη θέση του rookie των MotoGP, Jonas Folger, στον αγώνα του Sachsenring, ήταν το καλύτερο αποτέλεσμα του έως τώρα τη φετινή χρονιά, αλλά από τότε δεν έχει καταφέρει να σημειώσει ανάλογες επιτυχίες. Η απόδοσή του, έχει πέσει μετά την καλή εμφάνιση στον αγώνα της πατρίδας του, αλλά ο ίδιος φαίνεται αισιόδοξος.

Σύμφωνα με δηλώσεις του: «Το Ιαπωνικό Grand Prix είναι ένας πολύ σημαντικός αγώνας, γιατί είναι η πατρίδα της Yamaha και πολλών τεχνικών της ομάδας. Οι αγώνες σε τόσο μακρινά μέρη είναι  πάντα ιδιαίτεροι, γιατί περνάμε πολύ ώρα ταξιδεύοντας όλοι μαζί για τρεις με τέσσερις εβδομάδες. Δενόμαστε σαν ομάδα και απολαμβάνουμε τη δουλειά μας. Ανυπομονώ να αγωνιστώ και φυσικά ο στόχος είναι να αποκτήσω ξανά την ταχύτητα που είχα μέχρι τη μέση της σεζόν. Είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να λύσουμε τα προβλήματά μας και να χτίσουμε ξανά την αυτοπεποίθηση μας ,ώστε να βρεθούμε στις θέσεις που θέλουμε. Είμαι αισιόδοξος και ανυπομονώ  να έρθει το Σαββατοκύριακο και πιστεύω ότι θα πιάσουμε τους στόχους που έχουμε θέσει