Η νέα ΚΤΜ 450 Rally Replica του 2019

Η νέα ΚΤΜ 450 Rally Replica του 2019

Η νέα ΚΤΜ 450 Rally Replica του 2019

KTM 450 Rally Replica

Μια αγωνιστική χώματος βασισμένη κατευθείαν πάνω στην νικήτρια του Matthias Walkner που απευθύνεται σε –πολύ- λίγους!

KTM: 390 DUKE 2024 Αποκτήστε το στο δίκτυο ΚΤΜ

Θέλετε να αγωνιστείτε με μια ρέπλικα Dakar από την KTM; Και ποιος λάτρης του χώματος δεν θέλει… και η ΚΤΜ θέλησε να μας αναστατώσει λίγο, παρουσιάζοντας την 450 Rally Replica που βλέπετε μπροστά σας. Η συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα απευθύνεται σε ιδιώτες που ασχολούνται με τους αγώνες στο χώμα και είναι μια αποκλειστική έκδοση, καθώς μόνο 75 κομμάτια της θα παραχθούν και έχουν πουληθεί ήδη –τουλάχιστον σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε μέχρι τώρα.



Τι λοιπόν κάνει την Rally Replica τόσο ξεχωριστή; Ας δούμε μαζί… Αρχικά, το μοντέλο είναι βασισμένο στα εργοστασιακά αγωνιστικά της εταιρείας. Το πλαίσιο είναι ολοκαίνουργιο και σχεδιασμένο για καλύτερη συγκέντρωση μαζών. Παράλληλα, νέα είναι το ψαλίδι, το αμορτισέρ και το μοχλικό του, το φίλτρο αέρα, η σέλα και τα ρεζερβουάρ καυσίμου. Νέα είναι και η εξάτμιση από την Akrapovic και όλα αυτά έχουν στόχο το καλύτερο ζύγισμα της μοτοσυκλέτας.

Το πιρούνι είναι το XACT της WP που φέρει κλειστά φυσίγγια και ειδική τεχνολογία στις βαλβίδες του, ενώ τα φρένα προέρχονται από την Brembo. Στον κινητήρα, γνωστοποιείται ότι θα υπάρχει αύξηση ισχύος χάρη σε νέα κεφαλή, ενώ καινούργιο θα είναι και το σασμάν. (Όπως είναι φυσικό βέβαια, δεν ανακοινώνεται επίσημα τιμή ισχύος για το μοντέλο, όπως συνηθίζεται στις αγωνιστικές χώματος).



Τελευταία αφήσαμε την εμφάνιση του μοντέλου, καθώς ΚΤΜ και αγώνες χώματος είναι έννοιες συνώνυμες και η μοτοσυκλέτα έχει ακριβώς την εμφάνιση που πρέπει, ώστε να τρελάνει τους φίλους της εκτός δρόμου οδήγησης, αγωνιστικής και μη. Απολαύστε.