Το πλήρες ηλεκτρονικό πακέτο του Duke 790 θα περάσει, λογικά, και στο Adventure R.

Τροχοί με ακτίνες και εμφάνιση Dakar

Μια μεγάλη πλαστική ποδιά προστατεύει τον κινητήρα.

KTM 790 Adventure R

Θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το 2019 για να δούμε στις βιτρίνες των αντιπροσωπειών το 790 Adventure R, αλλά μέχρι τότε μπορούμε να απολαύσουμε μερικές φωτογραφίες και να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε.

KTM: 390 DUKE 2024 Αποκτήστε το στο δίκτυο ΚΤΜ

Το 790 Adventure R δεν θα βρίσκεται στην γκάμα της KTM το 2018, αφού αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του ως μοντέλο του 2019. Μοιράζεται τον ίδιο δικύλινδρο εν σειρά κινητήρα με το KTM 790 Duke, ο οποίος αποδίδει 105 ίππους. Όπως και το ασφάλτινο αδερφάκι του περιμένουμε να είναι πλήρως εξοπλισμένο με ηλεκτρονικά για να μπορεί να περάσει μπροστά από τον ανταγωνισμό, καθώς η κατηγορία των μεσαίου κυβισμού on – off, έχει ήδη πολλούς παίκτες και προβλέπεται ότι θα δούμε ακόμα περισσότερα μοντέλα τα επόμενα χρόνια.

Στο πρωτότυπο βλέπουμε ότι έχει δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στην προστασία της μοτοσυκλέτας και διαθέτει μια μεγάλη πλαστική ποδιά κάτω από τον κινητήρα, ενώ τα πλαϊνά πλαστικά δείχνουν σαν να μην είναι αυτό το τελικό σχήμα τους. Οι τροχοί του είναι φυσικά ακτινωτοί και η όλη εμφάνιση παραπέμπει στις αγωνιστικές μοτοσυκλέτες του Dakar. Περιμένουμε να δούμε πώς θα εξελιχθεί αυτό το project στο μέλλον.