KTM Customer Racing για αυτούς που αγαπούν την ταχύτητα.

KTM Customer Racing

Η KTM ανακοίνωσε τη δημιουργία του νέου τμήματος Customer Racing, σχεδιασμένο για όλους τους λάτρεις των δυο τροχών, που θα ήθελαν αλλά φοβούνται το υψηλό κόστος μιας αγωνιστικής μοτοσυκλέτας.

Η KTM Customer Racing Division θα παράγει αυθεντικά κιτ (σχεδόν όλα από τον κατάλογο του KTM PowerParts), που θα κάνουν τις μοτοσυκλέτες πιο γρήγορες και πιο δυνατές. Ένα παράδειγμα είναι σίγουρα η μεταμόρφωση, που υπέστη η KTM 1290 SUPER DUKE R με την οποία ο Chris Fillmore κέρδισε τον αγώνα «Pikes Peak» στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Το νέο τμήμα θα καλύψει μια μεγάλη γκάμα δραστηριοτήτων μοτοσυκλέτας, συμπεριλαμβανομένης της KTM RC 390 CUP, η οποία λειτουργεί ήδη σε 9 χώρες σε 3 ηπείρους και σύντομα θα εξαπλωθεί και σε άλλα κράτη. Ο σκοπός του είναι η υποστήριξη εκείνων των πελατών, που θέλουν είτε να τρέξουν, αλλά με χαμηλό κόστος, είτε να ξεκινήσουν μια καριέρα στον αγωνιστικό τομέα και να εξοικονομήσουν μέρος των εξόδων.

Ο Jeremy McWilliams θα είναι ο σύμβουλος του Customer Racing στα paddocks σε όλο τον κόσμο, ενώ η ομάδα της KTM ολοκληρώνεται με τον Wolfgang Felber, τον πρώτο πατέρα της KTM ADVENTURE με τον κινητήρα LC8 και νικητή του Moto3 και τον Thomas Kutruff. Σύμφωνα με τον Hubert Trunkenpolz, KTM CSO, η KTM Customer Racing θα παρέχει μια νέα και σημαντική υπηρεσία, προσφέροντας στους νέους πελάτες την ευκαιρία να κάνουν ό, τι αγαπούν περισσότερο χωρίς να σκέφτονται πάρα πολύ.