KTM RC 390 με 135 ευρώ το μήνα

Το νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα της KTM σε φέρνει πιο κοντά στο καινούργιο σου RC 390. Διάβασε περισσότερα.

KTM: 390 DUKE 2024 Αποκτήστε το στο δίκτυο ΚΤΜ

Η supersport μοτοσυκλέτα μικρού κυβισμού της KTM έχει ήδη χαράξει μια πολύ επιτυχημένη πορεία όχι μόνο στους ελληνικούς αγώνες, αλλά και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Moto3. Τώρα, η ΚΤΜ κάνει ακόμα πιο εύκολη την απόκτηση ενός RC 390 ABS, χάρη στον άτοκο διακανονισμό. Αποκτήστε τη σήμερα με προκαταβολή 2.450 ευρώ και εξόφληση σε 24 μήνες, με μόλις 135 ευρώ το μήνα.

Το ότι δεν υπάρχει άλλη μοτοσικλέτα που να μοιάζει στο RC 390 σίγουρα αποτελεί bonus του design, ενώ η εμφάνισή του, ιδιαίτερα στη μάσκα, μπορεί να διχάσει. Πάντως, όσο ζεις με το RC 390, τόσο ανακαλύπτεις όμορφες γωνίες και λεπτομέρειες, όπως η σέλα του συνεπιβάτη που θυμίζει μονόσελο. Όσον αφορά στην ποιότητα κατασκευής, το RC 390 είναι γενικά σε υψηλό επίπεδο, με τα πλαστικά να έχουν καλή εφαρμογή και να μην εμφανίζουν τριγμούς.
 
Η μοτοσικλέτα προορίζεται κυρίως για sport χρήση, ιδανικά σε περιβάλλον πίστας, οπότε τα κλιπόν μεταφράζονται σε αρκετά πιο σκυφτή θέση και επιθετική θέση οδήγησης με το βάρος να πέφτει στους καρπούς του αναβάτη. Tο ψηφιακό όργανο διαθέτει δεκάδες ενδείξεις παρέχοντας ολοκληρωμένη πληροφόρηση στον αναβάτη. O κινητήρας θυμίζει ελαφρά καθαρόαιμη μοτοσικλέτα, με σχετικά ακανόνιστη λειτουργία στις χαμηλές στροφές, δυνατές μεσαίες, και λύσσα ψηλά, που μαζί με το μικρό συνολικό βάρος θα κάνει χοντρές εκπλήξεις σε πολύ κόσμο. Είναι μονοκύλινδρος, υδρόψυκτος με 375 κυβικά και αποδίδει 44 ίππους και 3,6 κιλά ροπής, ενώ συνεργάζεται με 6τάχυτο κιβώτιο  με κοντή σχετικά κλιμάκωση.
 
Ακαμπτο ατσάλινο πλαίσιο χωροδικτύωμα, στιβαρό αλουμινένιο ψαλίδι με τις ενισχύσεις στο εξωτερικό του μέρος, ανάποδο πιρούνι 43 χλστ. από την WP και πίσω μονό αμορτισέρ PDS χωρίς μοχλικό, ξανά από τη WP. Όλα για τα μάτια της πίστας, των επιδόσεων, και για μια μικρή αλλά χορταστική racing γεύση. Τα φρένα είναι της Bybre με δίσκο 300 χλστ. εμπρός, που συνδυάζεται με τετραπίστονη ακτινική δαγκάνα και 230 χλστ πίσω με μονοπίστονη δαγκάνα. Παντού υπάρχουν μεταλλικά σωληνάκια υψηλής πίεσης, ενώ το ABS ανήκει στον στάνταρ εξοπλισμό.

Το KTM RC 390 ABS αποτελεί μια από τις κορυφαίες προτάσεις της νέας μικρό-μεσαίας sport κατηγορίας, και ίσως το πολεμικότερο όλων. Αν έχετε βλέψεις για πίστα ή sport οδήγηση σε δρόμο, και θέλετε μια μοτοσικλέτα διαχειρίσιμη και όχι υπερβολική, αλλά την ίδια στιγμή δυνατή όσο χρειάζεται, και ικανή όσο δεν φαντάζεστε, η ΚΤΜ έχει τη λύση για εσάς. Oνομάζεται RC 390 ABS.