Η ομάδα της KTM Skourtas στα paddocks των Μεγάρων.

Θωμάς Σκούρτας

Γιώργος Μπαξίσογλου

KTM Skourtas: Επιτυχιών συνέχεια

Με άρτια προετοιμασία το καλοκαίρι, η ομάδα του Skourtas Racing Center επέστρεψε στα μέγαρα σημειώνοντας επιτυχίες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Δείτε περισσότερα.

KTM: 390 DUKE 2024 Αποκτήστε το στο δίκτυο ΚΤΜ

Μετά το τρίμηνο διάλειμμα από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις οι αναβάτες της KTM SKOURTAS RACING CENTER επέστρεψαν στην ενεργό δράση και έδειξαν πως η περίοδος προετοιμασίας απέδωσε καρπούς.

Σύσσωμη η ομάδα έφτασε στην πίστα των Μεγάρων. Θωμάς Σκούρτας και Γιώργος Μπαξίσογλου με τις άριστα προετοιμασμένες KTM RC390 «ρίχτηκαν στη μάχη» των δοκιμών. Το τέλος της ημέρας τους βρήκε με αισθητά καλύτερους χρόνους, δείγμα της σκληρής δουλειάς που έγινε όλο το καλοκαίρι. Ο Σκούρτας στην κατηγορία Νέων Αναβατών θα εκκινούσε από την πρώτη σειρά της γραμμής εκκίνησης και ο Γιώργος Μπαξίσογλου από τη δεύτερη. Σε αυτήν των Supersport 300, o Σκούρτας σημείωσε τον δεύτερο καλύτερο χρόνο και ο Μπαξίσογλου τον τρίτο.

Η εξαιρετική φόρμα των αναβατών φάνηκε και την ημέρα των αγώνων. Αρχικά στους Νέους Αναβάτες ο Σκούρτας με την KTM RC390 επικράτησε της μάχης που έγινε για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης, τη στιγμή που ο ομόσταυλός του, Μπαξίσογλου, τερμάτισε στην τέταρτη.

Στον αγώνα της κατηγορίας Supersport 300 ο Θωμάς Σκούρτας και η ομάδα της KTM SKOURTAS RACING CENTER πανηγύρισαν μία ακόμη δεύτερη θέση, ενώ ο Γιώργος Μπαξίσογλου συμπλήρωσε το βάθρο των νικητών στην τρίτη.

Όλα θα κριθούν στον πέμπτο και έκτο αγώνα που θα διεξαχθεί το διήμερο 12-13 Οκτωβρίου και πάλι στην πίστα των Μεγάρων.