KYMCO Downtown 350 Noodoe

To πασίγνωστο και ιδιαίτερα επιτυχημένο Downtown 350 της KYMCO, εξοπλίστηκε με την πλατφόρμα πολυμέσων Noodoe, αναβαθμίζοντας τις δυνατότητές του σε όλα τα επίπεδα.

KYMCO: Συναρπαστική απόδοση με XCITING VS 400

Το KYMCO Downtown 350 είναι ένα από τα εμβληματικά μοντέλα της εταιρείας. Με ισχυρό παρόν στην δική μας αγορά εδώ και χρόνια, το Downtown 350 αποτέλεσε μια τεράστια εξέλιξη του Downtown 300 και παρουσιάστηκε πρώτη φορά το 2016. Μετά την εμφάνιση των νέων ΑΚ550 και XCiting-S 400, η KYMCO τοποθέτησε και στο Downtown 350 το σύστημα Noodoe.
 
Πρόκειται για μια νέα πλατφόρμα διασύνδεσης του scooter με το κινητό τηλέφωνο του αναβάτη, μέσω Bluetooth. Κατεβάζοντας την ομώνυμη εφαρμογή, ο αναβάτης μπορεί να εμφανίσει στην TFT οθόνη του scooter, live πληροφορίες πλοήγησης και να δημιουργήσει τις δικές του, προσωπικές οθόνες πληροφόρησης.



Το Downtown 350 χαρακτηρίζεται από επιβλητική σχεδίαση, που τονίζει την πολυτέλεια και τον δυναμισμό που προσφέρει. Κυρίαρχο στοιχείο στην εμφάνισή του, οι Angel Eyes προβολείς και η αιχμηρή ουρά με τα τρισδιάστατου σχεδιασμού φώτα. Το επίπεδο της ποιότητας κατασκευής είναι πολύ υψηλό εκπληρώνοντας τις προσδοκίες από ένα premium όχημα.
 

Ο κινητήρας του Downtown είναι ο γνωστός G5 της KYMCO που έχει διακριθεί για την υψηλή του απόδοση. Η ισχύς του ανέρχεται στους 28,9 ίππους και ο σχεδιασμός του κινητήρα έχει στο επίκεντρο, την χαμηλή κατανάλωση και την λειτουργία χωρίς κραδασμούς. Ανασχεδιασμένη είναι και η CVT μετάδοση του μοντέλου.

Το πλαίσιο του Downtown 350 σχεδιάστηκε από λευκό χαρτί με στόχο να πετύχει την ιδανική ισορροπία σε σταθερότητα, ευελιξία και άνεση. Οι αναρτήσεις αποτελούνται από ένα πιρούνι 37 χιλιοστών και δύο αμορτισέρ με προφόρτιση ρυθμιζόμενη σε 4 θέσεις. Στα φρένα θα συναντήσουμε 2 δίσκους, 260 και 240 χιλιοστά εμπρός και πίσω αντίστοιχα, με δαγκάνες 3 και 2 εμβόλων και σύστημα ABS 9.1Μ της Bosch.

Το Downtown δίνει προτεραιότητα στην άνεση και την αίσθηση πολυτέλειας, με μία μεγάλη σέλα ύψους 810 χιλιοστών να αναλαμβάνει την φιλοξενία του αναβάτη. Κάτω από την σέλα, δύο κράνη full-face θα χωρέσουν με άνεση, ενώ στην ποδιά υπάρχουν δύο ντουλαπάκια, το αριστερό φέροντας και θύρα USB για παροχή ρεύματος σε ηλεκτρονικές συσκευές.



Το KYMCO Downtown 350ι Noodoe είναι διαθέσιμο σε 2 χρωματικούς συνδυασμούς –μαύρο και σκούρο μπλε- και μπορεί να γίνει δικό σας στην τιμή των 5.690 ευρώ, ή 5.375 ευρώ αν το αποκτήσετε τοις μετρητοίς (συν 221 ευρώ τέλος ταξινόμησης)