Δοκιμάζουμε το νέο Downtown 350i της KYMCO.

Δοκιμή KYMCO Downtown 350i

“All show and no go” είναι η έκφραση που χρησιμοποιούν οι Αμερικάνοι για να περιγράψουν κάτι, που εντυπωσιάζει εκ πρώτης όψης, αλλά τελικά δεν καταφέρνει να το κάνει και με την απόδοσή του. Μια έκφραση που δεν θα ειπωθεί ποτέ για το νέο Dowtown 350i, το οποίο έχει και τα δύο.

KYMCO: Συναρπαστική απόδοση με XCITING VS 400

Τιμή: 5.390 ευρώ (μετρητοίς: 5.085 ευρώ)
 
+: Ποιότητα, κινητήρας, ευελιξία
 
-: Χώρος για τα πόδια των ψηλών αναβάτων
 
 
Το προηγούμενο Downtown έκανε την εμφάνισή του το 2009 και είχε όλα τα στοιχεία για να διαγράψει μια πολύ καλή εμπορική πορεία: καλή ποιότητα κατασκευής, πολύ δυνατό κινητήρα, χαμηλή κατανάλωση, καλή συμπεριφορά, άπλετους χώρους για δύο και λογική τιμή απόκτησης. Αυτά τα στοιχεία, μαζεμένα σε όλα μαζί σε ένα πακέτο, οδήγησαν περισσότερους από 100.000 αναβάτες σε όλο τον κόσμο, στη σέλα ενός Downtown 300. 

Η ώρα της αλλαγής ωστόσο έχει έρθει από… πέρσι για την KYMCO με την παρουσίαση του νέου Downtown 350i. Ίδιο όνομα, μεγαλύτερος κινητήρας και αλλαγές παντού για ένα νέο GT scooter με ένα ιδιαίτερα δημοφιλές όνομα στα πλαστικά του και όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που χρειάζονται για να πρωταγωνιστήσει στην καθημερινότητά σου.