net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το εμπρός αιχμηρό μέρος με τον “αεραγωγό” ανάμεσα στα δύο ξεχωριστά φωτιστικά σώματα είναι ιδιαίτερα δυναμικό και κάνει το downtown να ξεχωρίζει από μακριά.

Μεγάλο αναλογικό ταχύμετρο και στροφόμετρο, όμοφρος μπλε φωτισμός, δύο μερικοί χιλιομετρητές, βολτόμετρο, μέση και στιγμιαία κατανάλωση είναι, μεταξύ άλλων, οι πληροφορίες που θα βρείτε στον πίνακα του Dowtown.

Σχεδίαση-Ποιότητα: Δυναμική πολυτέλεια

Τα βήματα που έχει κάνει η ταϊβανέζικη εταιρία στο σχεδιαστικό κομμάτι είναι μεγάλα τα τελευταία χρόνια.  Κοιτάζοντας, ωστόσο, το νέο Downtown νιώθεις ότι έχεις μπροστά σου εκείνο που καταφέρνει πραγματικά να ξεχωρίσει ανάμεσα στα μοντέλα της KYMCO με τους σχεδιαστές της εταιρίας να έχουν δώσει τα ρέστα τους. Δεν ξέρω αν το νέο Downtown είναι τόσο σπορ σχεδιαστικά, όσο θέλουν να τονίζουν οι άνθρωποι της KYMCO. 

Μάλλον είναι λιγότερο, κάτι που τελικά λειτουργεί ακόμη πιο θετικά για την εικόνα του που σου βγάζει υποσυνείδητα έναν αέρα δυναμικής πολυτέλειας. Το εμπρός μέρος είναι ιδιαίτερα χαρακτηριστικό με τους “angel eyes” προβολείς να ξεχωρίζουν, μια ιδέα που εφαρμόστηκε με εξαιρετική επιτυχία από την KYMCO, την οποία είδαμε για πρώτη φορά στα μεσαία πολυτελή σεντάν της BMW αλλά και στις κορυφαίες τουριστικές μοτοσικλέτες των Βαυαρών. 

Δυναμική και ξεχωριστή είναι η εμφάνιση και του πίσω μέρους με τα ρομβοειδή φωτιστικά σώματα να κλέβουν την παράσταση με την τρισδιάστατη σχεδίασή τους. Εκεί που περιμέναμε περισσότερα πράγματα ήταν στον πίνακα οργάνων· η πληροφόρηση που παρέχει είναι πλούσια, έχει πολύ όμορφο μπλε φωτισμό αλλά σχεδιαστικά είναι συντηρητικός σε σχέση με το υπόλοιπο Downtown. 

Η εμφάνιση είναι εκείνη που κερδίζει τις πρώτες εντυπώσεις, ωστόσο, όπως ξέρουμε καλά, χωρίς ουσία δεν γίνεται τίποτα. Όταν λέμε ουσία, εννοούμε φυσικά την ποιότητα κατασκευής και αυτός είναι ένας τομέας όπου η KYMCO τα καταφέρνει ιδιαίτερα καλά, ειδικά τα τελευταία χρόνια. Το νέο Downtown δεν αποτελεί εξαίρεση σε αυτό. 
Είναι μάλιστα ένα από τα πιο καλοφτιαγμένα scooters μεσαίου κυβισμού, ανεξαρτήτως κατηγορίας. Τα κενά μεταξύ των πλαστικών είναι τα ελάχιστα δυνατά, οι τριγμοί δεν κάνουν την εμφάνισή τους ούτε σε μεγάλες και κοφτές ανωμαλίες, η κοντή ζελατίνα είναι κατασκευασμένη από ποιοτικό υλικό και η ματ βαφή του μοντέλου της δοκιμής πείθει για την αντοχή της στο πέρασμα του χρόνου.

 

KYMCO - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ