net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Υψηλά επίπεδα άνεσης, μεγάλη ευελιξία, ισχυρός κινητήρας. Διάνα!

Οδηγώντας: Ξεχωρίζει

Το νέο Downtown είναι ένα scooter που επιβάλλεται στο βλέμμα και δείχνει αμέσως τον όγκο και τις σεβαστές αλλά λογικότατες διαστάσεις του. 

Ανάλογη περιμένεις να είναι και η συμπεριφορά του μέσα στο μποτιλιάρισμα της πόλης. Να είναι δηλαδή ελαφρώς δυσκίνητο, κάτι που δεν θα σε ενοχλούσε, αφού GT scooter παίρνεις ούτως ή άλλως για την προσφερόμενη άνεση και τους χώρους. Με αυτό στο μυαλό, ο αέρινος τρόπος, με τον οποίο αλλάζει κατεύθυνση το νέο Downtown στην πραγματικότητα, είναι μια ιδιαίτερα ευχάριστη έκπληξη. 

Αυτό μάλιστα το πετυχαίνει είτε κινείται με ταχύτητες βαδίσματος ανάμεσα στα αυτοκίνητα είτε στον αυτοκινητόδρομο με ταχύτητες της τάξης των 120-140 χλμ./ώρα. 
Το πλαίσιο είναι στιβαρό, η κατανομή του βάρους πετυχημένη, το τιμόνι που κόβει πολύ βρίσκεται στη σωστή θέση και όλα αυτά μαζί οδηγούν στην άριστη ευελιξία του scooter της KYMCO. 
Βοηθάει βέβαια και ο σωστός τρόπος που η γκαζιέρα μεταφέρει τις εντολές του αναβάτη στον κινητήρα αλλά και το πώς μεταφράζονται αυτές οι εντολές και από την πολύ καλή μετάδοση. Η τελευταία δεν θα φοβίσει κανένα με τον τρόπο που περνά τη δύναμη στην άσφαλτο και θα καταφέρει παράλληλα να αναδείξει τις αρετές του ισχυρού μονοκύλινδρου που δεν αφήνει καμία αμφιβολία για τις δυνατότητές του. 
Από το πρώτο κιόλας άνοιγμα καταλαβαίνεις τη δύναμή του και το βλέπεις και στο ταχύμετρο που φτάνει με χαρακτηριστική ευκολία τα 120 χλμ./ώρα, ενώ δεν δυσκολεύεται να δείξει και τα 160 με τον κόφτη να μπαίνει λίγο μετά. Η προσφερόμενη άνεση που βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα, σε συνδυασμό με το δυνατό μοτέρ κάνουν το Downtown ένα ιδανικό όχημα διαφυγής αφού ακόμη και με δύο άτομα στη σέλα του δεν δυσκολεύεται να κρατήσει τα 120-130 χλμ./ώρα στο κοντέρ. 
Μόνο η αδιάκοπτη κίνηση στον αυτοκινητόδρομο θα σας κάνει να αναζητήσετε την υψηλότερη ζελατίνα από τα αξεσουάρ της KYMCO, την οποία εμείς δεν θα βάζαμε για να μην διαταράξουμε την… αισθητική του νέου Downtown. Αυτό που σίγουρα δεν θα αλλάζαμε είναι οι κομψότατοι καθρέπτες που έχει τοποθετήσει η KYMCO, οι οποίοι κάνουν και τη δουλειά τους πολύ καλά. Τέλος να πούμε ότι το scooter της KYMCO θα ανταποκριθεί και σε δρόμο με στροφές. 
Οι αναρτήσεις έχουν σφιχτή λειτουργία παραδοσιακά –για μοντέλο της ταϊβανέζικης εταιρίας- αλλά σε σχέση με το προηγούμενο Downtown παρουσιάζονται πιο ποιοτικές συνολικά προσφέροντας στην άνεση, χωρίς να θυσιάζουν τη σωστή συμπεριφορά. 
Γρήγορα θα κινηθείτε στη σέλα του Dowtown  στον επαρχιακό και με ένα ζευγάρι πιο ποιοτικά ελαστικά δεν θα δυσκολευτείτε καθόλου να φτάσετε στις 39 μοίρες, το μέγιστο όριο κλίσης.

 

KYMCO - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ