To νέο E-bike από την Moto Morini. Ιδιαίτερα όμορφο, δεν νομίζετε;

Και ηλεκτρικό ποδήλατο

Η γνωστή εταιρεία μοτοσυκλετών παρουσίασε το πρώτο της ηλεκτροκίνητο ποδήλατο, για όσους προτιμούν μια εναλλακτική λύση μετακίνησης με γνήσια ιταλική «σφραγίδα».

Η ιστορική μάρκα μοτοσυκλετών Moto Morini παρουσίασε το πρώτο της ηλεκτροκίνητο ποδήλατο, το οποίο μάλιστα θα είναι και περιορισμένης παραγωγής. Πρόκειται για το ποδήλατο που βλέπετε στις εικόνες, το οποίο θα γίνει διαθέσιμο μόλις σε 30 κομμάτια. Η Moto Morini δεν είναι η πρώτη φορά που κατασκευάζει ποδήλατο, είναι όμως η πρώτη φορά που το εξοπλίζει με ηλεκτροκινητήρα.

Το εν λόγω μοτέρ βρίσκεται επιδέξια κρυμμένο στο κέντρο του πίσω τροχού και αποδίδει 250 Watt, το οποίο μπορεί να ενεργοποιεί ο αναβάτης κατά βούληση, όταν χρειάζεται την ηλεκτρική υποβοήθηση. Επιδέξια κρυμμένα στο ποδήλατο είναι και τα ηλεκτρονικά του αλλά και η μπαταρία του.

Με την Moto Morini συνεργάστηκε η Milan Bike, στους τομείς του σχεδιασμού και της συναρμολόγησης. Το ποδήλατο είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο σε γυαλιστερό φινίρισμα, φέρει ατσάλινο πιρούνι, V-brakes Και τροχούς 26 ιντσών, ενώ στη σέλα του έχει φιλοτεχνηθεί ο χαρακτηριστικός αετός της Moto Morini. Τα 30 κομμάτια που θα γίνουν διαθέσιμα θα πωληθούν έναντι 2.050 ευρώ το καθένα, μια τιμή μάλλον...ανταγωνιστική, αν σκεφτεί κανείς πόσο στοιχίζουν τα ποδήλατα στις μέρες μας!