Χωρίς V-Rod το 2018

Καταργούνται οι V-Rod

Μετά από 17 χρόνια στην υπηρεσία της Harley-Davidson, η σειρά των V-Rod αποσύρεται και δεν θα τις δούμε στη γκάμα του 2018.

Η σειρά των V-Rod αποτελούσε πάντα το μαύρο πρόβατο στη γκάμα της Harley-Davidson. Ο κινητήρας που χρησιμοποιεί είναι ένας υψηλής τεχνολογίας υδρόψυκτος ο οποίος δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Γερμανική Porsche. Το πρόβλημα με τις V-Rod είναι ταυτόχρονα και το δυνατό τους σημείο. Είναι μια μοτοσυκλέτα που έχει σαν στόχο τις επιδόσεις και δεν ταιριάζει με τις υπόλοιπες cruiser της Harley-Davidson. Ξεφεύγει από τη φιλοσοφία τόσο της εταιρείας, όσο και από αυτά που θέλει και περιμένει ο υποψήφιος αγοραστής μιας Harley.

Από τη γκάμα του 2018 θα λείπει η V-Rod και θα έχουμε μόνο τα μοντέλα που αποτελούν τον πυρήνα της εταιρείας και έχουν αγαπηθεί από τον κόσμο τα προηγούμενα χρόνια. Είδαμε πριν λίγες ημέρες ημέρες τις αλλαγές που έχει κάνει η εταιρεία με στόχο να φρεσκάρει πολλά από τα μοντέλα της. Οι απαιτήσεις των πελατών είναι συγκεκριμένες και τα νούμερα των πωλήσεων καθορίζουν τη στρατηγική κάθε εταιρείας. Μόνο ο χρόνος μπορεί να δείξει αν η Harley πήρε τη σωστή απόφαση.