Οι φωτογραφίες που αποκαλύπτουν το νέο μοντέλο. Προσέξτε το "Ninja 400" στην πινακίδα.

Οι φωτογραφίες που αποκαλύπτουν το νέο μοντέλο. Προσέξτε το "Ninja 400" στην πινακίδα.

Οι φωτογραφίες που αποκαλύπτουν το νέο μοντέλο. Προσέξτε το "Ninja 400" στην πινακίδα.

Kawasaki Ninja 400 spy pics

Γυρίσματα για μια διαφήμιση στην Αμερική πρόδωσαν ένα κατά τα φαινόμενα νέο μοντέλο στην οικογένεια των Ninja από το Akashi, το οποίο θα λέγεται Ninja 400!

Φωτιές άναψαν φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν στο διαδίκτυο, που αποκαλύπτουν ότι η Kawasaki έχει πιθανότατα...έτοιμο, ένα νέο μοντέλο με την ονομασία Ninja 400! Οι εικόνες που βλέπετε, προέρχονται από γυρίσματα που πραγματοποιήθηκαν στο Milwaukee της Αμερικής, τα οποία δημοσιεύθηκαν και στα τοπικά ΜΜΕ.

Αν προσέξει κανείς την πινακίδα που διακρίνεται στη μοτοσυκλέτα, φαίνεται καθαρά ότι επάνω αναγράφεται το «Ninja 400»! Από τις λεπτομέρειες που μπορούν να γίνουν διακριτές μέσα από τις εικόνες, μιλάμε για μια μοτοσυκλέτα ικανού μεγέθους, που πιθανόν να θυμίζει εμφανισιακά το 1000άρι «αδερφάκι» της. Η μοτό των γυρισμάτων είναι –φυσικά- πράσινη και μαύρη σε χρώμα, ενώ μπορούμε να διακρίνουμε ένα αρκετά πλατύ πίσω ελαστικό, φωτιστικά LED και μια ψηλότερη ζελατίνα.

Σύμφωνα με φήμες, η νέα μοτοσυκλέτα θα φέρει κινητήρα δύο κυλίνδρων σε σειρά, ο οποίος θα αποδίδει περίπου 50 ίππους και 4 kgm ροπής. Τα νούμερα αυτά θα θέτουν την νέα μοτοσυκλέτα αρκετά μακριά από τον πλησιέστερο ανταγωνισμό της, δηλαδή το KTM RC390 και τα Yamaha R3 και CBR250RR.

Ας θυμηθούμε όμως και τι σημασία έχουν τα 400 κυβικά για τις supersport μοτοσυκλέτες: Πόσοι είναι αυτοί που θυμούνται τα θρυλικά Ιαπωνικά "400άρια", που κυκλοφόρησαν στις αρχές τις δεκαετίας του 90; Πραγματικά διαμάντια της μηχανικής, οι μοτοσυκλέτες εκείνες δεν ήρθαν ποτέ επίσημα στην Ευρώπη, αλλά μέσα από "γκρίζες" εισαγωγές, κατάφεραν να στήσουν έναν θρύλο γύρω από το όνομά τους και ακόμη προκαλούν συζήτηση μεταξύ αναβατών. 

Ωστόσο, ένα εξαιρετικά βασικό ερώτημα είναι αν το νέο Ninja 400, θα έρθει στην Ευρώπη, κάτι για το οποίο δεν υπάρχει κάποια επίσημη πληροφορία. Συνεπώς, τηρούμε στάση αναμονής.