• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η νέα Kawasaki Z650 custom

Kawasaki Z650: Ακόμα δε το είδαμε, flat track το βαφτίσαμε

 

Πριν από λίγες ημέρες αποκαλύφθηκε στην εκδήλωση «Chantilly Art & Elegance Richard Mille» το νέο Kawasaki Z650, που μετατράπηκε σε flat track.

Η Kawasaki Γαλλίας ανέθεσε στην εταιρεία MRS Oficina να δημιουργήσει ένα ιδιαίτερο Z650. Η ομάδα των μηχανικών έδωσαν στο νέο μοντέλο χαρακτήρα και στυλ. Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της Oficina, η νέα μοτοσυκλέτα ήταν πραγματικά μια πρόκληση, αλλά και μια ευκαιρία να εκφράσει η ομάδα το ταλέντο της.

Η Z650 διαθέτει μια χειροποίητη εξάτμιση, ενώ το ντεπόζιτο και η σέλα έχουν ανακατασκευαστεί, διατηρώντας τις γραμμές της μοτοσυκλέτας. Οι προβολείς, τα πίσω φώτα κι οι ενδεικτικές λυχνίες έχουν αφαιρεθεί. Επιπρόσθετα, οι τροχοί έχουν αντικατασταθεί με ένα νέο ζευγάρι, με τον μπροστινό τροχό να είναι πλέον 19 ιντσών με ελαστικά Flat Track.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η γαλλική σχολή βάζει τη δική της πινελιά στην παραγωγή της Kawasaki. Την προηγούμενη φορά είχε ανακατασκευαστεί μια Vulcan S. Και πάλι το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό. Μάλλον πρόκειται για μια νέα τάση των κατασκευαστών προς τις custom μοτοσυκλέτες.

Μετά την ανακοίνωση της νέας Z900RS και αυτής της Z650, τι άλλο να περιμένουμε από την Kawasaki;

 

KAWASAKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

08
Honda CBX1000 RNO
Honda CBX1000 RNO
Μια μοτοσυκλέτα-έκφραση του πληθωρικού στυλ, τόσο σε εμφάνισ...
Suzuki GSX-R 125
Suzuki GSX-R 125
Με εμφάνιση που παραπέμπει στο GSX-R1000 και μια οδηγική συμ...

περισσότερα »