Τα δοχεία των αναρτήσεων, πίσω από τα καλάμια του πιρουνιού, είναι πλέον ασημί.

Αποτελεί την ιδανική βάση για αγωνιστικές επιτυχίες.

Πρωταθλήτρια WSBK 2017

Kawasaki ZX-10RR 2018

Η Kawasaki έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες από τη ZX-10RR του 2018. Οι διαφορές είναι ελάχιστες και αφορούν μόνο τους χρωματισμούς κάποιων επιμέρους εξαρτημάτων.

Μια επιτυχημένη συνταγή δεν πρέπει να την αλλάζεις και η Kawasaki ασπάζεται αυτή τη φιλοσοφία παρουσιάζοντας τη ZX-10RR του 2018 σχεδόν ίδια με το υπάρχον μοντέλο. Στα μηχανικά μέρη δεν υπάρχουν διαφοροποιήσεις και οι αλλαγές περιορίζονται μόνο στην επιλογή διαφορετικού χρώματος για δυο εξαρτήματα.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου που εξέδωσε η εταιρεία: «Με τον θετικό αντίκτυπο του πρωταθλήματος κατασκευαστών στο WSBK, το μοντέλο του 2018 θα έχει διαφορές στο χρώμα δυο εξαρτημάτων. Τα δοχεία των αναρτήσεων, πίσω από τα καλάμια του πιρουνιού, είναι πλέον ασημί, αντί για κόκκινα και οι τάπες στο πάνω μέρος των καλαμιών είναι πλέον πράσινες, αντί για κόκκινες.»

Ο διευθυντής της Kawasaki Motors Europe, Morihiro Ikoma, δήλωσε: «Στα χέρια των αναβατών της εργοστασιακής ομάδας, Jonathan Rea και Tom Sykes, η Ninja ZX-10RR, πήρε pole positions, σημείωσε ταχύτερους γύρους, πέτυχε νίκες και τελικά κατέκτησε το παγκόσμιο πρωτάθλημα Superbikes στην πρώτη χρονιά παραγωγής της. Για ομάδες και αναβάτες που ασχολούνται με τους αγώνες, η ZX-10RR του 2018 είναι ένα πολύ δυναμικό πακέτο και αποτελεί την ιδανική βάση για αγωνιστικές επιτυχίες.»