Φωτογραφίες από το δημιούργημα της Japan Legends

Φωτογραφίες από το δημιούργημα της Japan Legends

Φωτογραφίες από το δημιούργημα της Japan Legends

Φωτογραφίες από το δημιούργημα της Japan Legends

ZXR900 Japan Legends: Σύγχρονο αλλά...ρετρό

Νοσταλγείτε εποχές 80s/90s στα sportbikes; Πολλοί μαζί σας… και η Japan Legends έχει ένα κιτ που μπορεί να μεταμορφώσει το Kawasaki Z900RS σας σε κάτι… τελείως άλλο!

Για πολλούς αναβάτες σήμερα, η εικόνα των χαρακτηιστικών, διπλών προβολέων στις σπορ μοτοσυκλέτες είναι «η πεμπτουσία» της εμφάνισης μιας sportbike που φέρνει στο μυαλό αναμνήσεις και νοσταλγία μιας άλλης εποχής. Ακούγοντας τον παλμό της μόδας, η ισπανική Japan Legends, που έχει μεγάλη εμπειρία στα custom, δημιούργησε ένα κιτ για το σημερινό Kawasaki Z900RS, που το μεταμορφώνει σε… ZXR!

Δείτε τις εικόνες… Το πιο ενδιαφέρον με όλο το κιτ, είναι όχι μόνο η πιστότητά του στην σχεδίαση του αυθεντικού ZXR, αλλά και ο ανεπιτήδευτος τρόπος με τον οποίο διατηρούνται τα μοντέρνα στοιχεία –όπως τα εμπρός LED φανάρια, για παράδειγμα.

Το σετ περιλαμβάνει ένα ολοκαίνουργιο μούτρο με ζελατίνα, δύο στρογγυλά φώτα και τα χαρακτηριστικά ανοίγματα αεραγωγών εκατέρωθεν, μια καρίνα και μια ολοκαίνουργια ουρά, ενώ η πιστότητα στο αυθεντικό ZXR είναι καταπληκτική. Δείτε τους χρωματισμούς και την απίστευτη συμφωνία τους με τα χρώματα της ιστορικής replica.

Οι Japan Legends, πέρα από αυτή την δουλειά, είναι φυσικά θιασώτες της Ιαπωνικής σκηνής και μια επίσκεψη στην σελίδα τους στο Facebook, αξίζει…