Κράνος Caberg Droid

To Droid είναι το ανοιγόµενο κράνος της Caberg. Είναι κατασκευασµένο στην Ιταλία µε καινοτόµες τεχνικές λύσεις και ελκυστική σχεδίαση για τους µοτοσικλετιστές που θέλουν να ξεχωρίζουν.

Το πιγούνι του Droid διαθέτει δύο ξεχωριστά ρυθµιζόµενους εξαερισµούς για να κατευθύνει τον αέρα απευθείας στην εσωτερική επιφάνεια της ζελατίνας, αποφεύγοντας το θόλωµα ακόµη και σε ακραίες καιρικές συνθήκες. Επιπλέον, ένας µεγάλως ρυθµιζόµενος εξαερισµός στο µέτωπο και κανάλια στο εσωτερικού εξασφαλίζουν την τέλεια ροή του αέρα. Έχει διπλή πιστοποίηση P / J που επιτρέπει την οδήγηση µε το προστατευτικό σαγόνι ανοιχτό, χάρη στον µοχλό στην αριστερή πλευρά του κράνους. Αυτός ο µοχλός όταν βρίσκεται στη θέση «J», µπλοκάρει το προστατευτικό στην ανοικτή θέση, αποφεύγοντας το τυχαίο κλείσιµο.

Χάρη στις µειωµένες διαστάσεις του κράνους το βάρος του είναι µόνο 1550 gr +/- 50gr. Έχει σύστηµα Double Visor Tech, το οποίο, χάρη στην εύκολη στη χρήση εσωτερική φυµέ αντιχαρακτική ζελατίνα επιτρέπει την οδήγηση πάντα µε το σωστό φως και µε ασφάλεια. Η εξωτερική διάφανη ζελατίνα είναι αντιχαρακτική και αντιθαµβωτική χάρη στο Max Vision Pinlock. Η εσωτερική επένδυση του είναι κατασκευασµένη από υψηλής ποιότητας υποαλλεργικά υφάσµατα. Τα µαξιλαράκια στα µάγουλα έχουν σχεδιαστεί για να επιτρέπουν την χρήση γυαλιών. Το κράνος της Caberg είναι έτοιµο να εξοπλιστεί µε σύστηµα επικοινωνίας bluetooth. Διαθέσιµο στο κατάστηµα Moto Market,
www.motomarket-shop.gr, τηλ.: 210-9222349, 2310-946800

Τιμή: 270 ευρώ