net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το νέο Kymco Agility R16 κατάλληλο και για την Εθνική οδό

Kymco Agility R16

H Kymco εντυπωσιάζει το αγοραστικό κοινό για ακόμη μια φορά με την επιστροφή του μοντέλου, Kymco Agility R16. Το Scooter διαθέτει κινητήρα 150 κ.εκ., standard ABS, νέο εργονομικό κάθισμα και αρκετές νέες εκπλήξεις.

 
Το Agility R16 δεν είναι, απλά, ένα scooter. Είναι απόλυτα ικανό να πηγαίνει και στην Εθνική οδό. Μετά από τεστ δοκιμασίας, η Kymco ήθελε να επιταχύνει το χρόνο απόστασης, για το λόγο αυτό δημιούργησε το Agility R16+. Το μοντέλο αυτό διαθέτει κινητήρα 150i, Εuro4 μηχανή, 10.2 ίππους στις 6.750 rpm και 11 Nm στις 5.500 σ.α.λ. Τα χαρακτηριστικά αυτά είναι κατάλληλα για τη αστική κυκλοφορία, αλλά και για σύντομα ταξίδια στην Εθνική οδό.

Η επαναπρογραμματισμένη μονάδα ελέγχου, μαζί με 7λιτρο ρεζερβουάρ, προσφέρει κλιμακωτή κατανάλωση και αυτονομία. Η μοτοσυκλέτα ενισχύεται από την παρουσία ενός συστήματος ABS,της Bosch ενώ ο πίσω τροχός 14 ιντσών βελτιώνει τους ελιγμούς ανάμεσα στα αυτοκίνητα. Το πάτωμα έγινε πιο φαρδύ, το κάθισμα καιτα μαρσπιέ του συνοδηγού έχουν επανασχεδιαστεί. Η τάπα του ρεζερβουάρ έχει επανατοποθετηθεί και τα  φώτα θέσης είναι τύπου LED.

Οι εκπλήξεις, όμως, δε σταματούν εδώ.  Το Agility R16 διαθέτει μια μπαγκαζιέρα 33 λίτρων στο βασικό εξοπλισμό, κατάλληλη να φιλοξενήσει ένα jet κράνος. Οι τελευταίες πινελιές στη νέα δημιουργία της Kymco είναι το ρολόι στο ταμπλό, η πρίζα 12V και ένα μοναδικό κλειδί που χρησιμοποιείται για την εκκίνηση. Το νέο Kymco 150i R16 Plus διατίθεται στα χρώματα ανθρακί, ασημί και μαύρο και κοστίζει 2.490 ευρώ στην αγορά της Ιταλίας.

 

 
  • Vaggelis

    Παιδιά, αν παίρνετε άρθρα και απλά τα μεταφράζετε απο Ιταλικά site τότε χάνεται το νόημα! Φυσικά και δεν ενδιαφέρει κανέναν εδώ πως αυτό το scooter κάνει και για εθνική οδό γιατί εδώ στο Ελλάντα δεν υπάρχουν οι περιορισμοί που υπάρχουν στην Ιταλία για την κίνηση στις εθνικές οδούς απο κάποια κυβικά και πάνω. Παρα μονάχα για 50+ κυβικά. Συνεπώς χάθηκε λίγο το νόημα..

      8

KYMCO - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ