To νέο μοντέλο concept της «Kymco C Series»

Kymco C Series

Μετά το ΑΚ550 με το οποίο η Kymco έριξε το γάντι στη Yamaha, τώρα ετοιμάζεται να «πολεμήσει» και το Honda X-ADV. Το πρώτο επίσημο σχέδιο του concept «Kymco C Series» έκανε την εμφάνιση του και σας το παρουσιάζουμε.

KYMCO: Συναρπαστική απόδοση με XCITING VS 400

Ακόμα δε γνωρίζουμε τα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου μοντέλου, αλλά μπορούμε να διακρίνουμε τη προδιάθεση αυτού του πρότζεκτ να αποκτήσει ένα  πιο περιπετειώδη κι enduro χαρακτήρα. Το μπροστινό φτερό του scooter είναι σήμα κατατεθέν της παγκόσμιας maxi-enduro μοτοσυκλέτας, ενώ διαθέτει μεγάλου μεγέθους ζελατίνα, ελαστικά «Multiutility» και μια δυναμική εμφάνιση με σκουρόχρωμα τμήματα φέρινγκ.

Η σέλα του «C» είναι ειδικά σχεδιασμένη για τον συνεπιβάτη και μπορεί να λειτουργήσει ως βοηθητική πλάτη για τον αναβάτη, ελευθερώνοντας χώρο για τις αποσκευές. Αξιοσημείωτο είναι, επίσης, και το φως που διαθέτει το scooter στο κάτω μέρος για να φωτίζει το έδαφος. Επιπλέον, η ικανότητα φόρτωσης του μοντέλου είναι μεγάλη, καθώς υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης πλαϊνών βαλιτσών. Μηχανικά, εκτός από τις αναρτήσεις και τα ελαστικά, αυτή η σειρά «C» της Kymco πιθανότατα θα δανειστεί στοιχεία από τον αδερφό του,  AK550. Περισσότερες πληροφορίες θα μάθουμε στην έκθεση EΙCMA 2017.