Σπορ εμφάνιση και συμπεριφορά

Kymco K-XCT 300i: Προσφορά μετρητοίς

Η Kymco σε φέρνει πιο κοντά στη απόκτηση ενός K-XCT 300i με νέα τιμή μετρητοίς.

KYMCO: Συναρπαστική απόδοση με XCITING VS 400

Το K-XCT 300i  είναι η σπορ πρόταση της Kymco σε όσους αναζητούν ένα ευέλικτο scooter με δυναμική συμπεριφορά κι εμφάνιση. Η δουλειά που έχουν κάνει οι σχεδιαστές της εταιρείας είναι εξαιρετική, αφού χάρη στην επιθετική και γωνιώδη εμφάνισή του δεν υπάρχει περίπτωση να μην τραβήξει τα βλέμματα. Τα φώτα θέσης και το πίσω φωτιστικό σώμα είναι τεχνολογίας LED, ενώ η φιμέ ζελατίνα με τις μυτερές άκρες προσθέτει πόντους στην αγριεμένη εμφάνιση. Η κατηγορία των 300 κυβικών είναι πολύ ανταγωνιστική, οπότε η Kymco δεν θα μπορούσε να συμβιβαστεί με εκπτώσεις σε θέματα ποιότητας και συναρμογής των πλαστικών.

Κάτω από την άνετη και φαρδιά σέλα υπάρχει φωτιζόμενος χώρος 41 λίτρων που χωράει με άνεση ένα full face κράνος και κάποια μικροαντικείμενα ακόμα, ενώ στην ποδιά υπάρχει γάντζος και ντουλαπάκι με παροχή ρεύματος 12v. Ο 300άρης κινητήρας αποδίδει 28 ίππους οι οποίοι μπορούν να ανταπεξέλθουν και με το παραπάνω, όταν ο αναβάτης αποφασίσει να κινηθεί γρήγορα και να αξιοποιήσει τη σπορ γεωμετρία του πλαισίου, προσφέροντας δυνατές επιταχύνσεις και ρεπρίζ. Εντυπωσιακά είναι τα φρένα τα οποία αποτελούνται από ένα δίσκο 260 χιλιοστών με δαγκάνα τριών εμβόλων εμπρός και έναν 240 χιλιοστών με δαγκάνα 2 εμβόλων πίσω, ενώ είναι εξοπλισμένο με ABS και σωληνάκια υψηλής πίεσης.

Η Kymco προσφέρει το K-XCT 300i με 4.685 ευρώ  για πληρωμή μετρητοίς και παρέχει δυο χρόνια εγγύηση ανεξαρτήτως χιλιομέτρων. Μπορείτε εδώ να διαβάσετε την πλήρη δοκιμή του μοντέλου.