net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ανήσυχος για τους δρόμους του Isle of Man ο Ian Hutchinson.

Ian Hutchinson: 'Λιώνει η άσφαλτος στο νησί!'

Ανήσυχος για την κατάσταση του δρόμου στο Isle of Man δηλώνει ο Ian Hutchinson, ο οποίος παρατήρησε ότι η άσφαλτος δεν είναι σε καθόλου καλή κατάσταση.

 
Ο εκρηκτικός Ian Hutchinson κυριάρχησε στις κατηγορίες Superstock και Supersport, κερδίζοντας την νίκη και στις δύο κατηγορίες. Μάλιστα, κατάφερε να σημειώσει και ρεκόρ στα Superstock, όπου και ολοκλήρωσε την διαδρομή σε 17 λεπτά και 0.51 δευτερόλεπτα, κυριολεκτικά μια ανάσα από χρόνο κάτω των 17 λεπτών, πετυχαίνοντας μέση ταχύτητα 213 χμ/ώρα. 

Ωστόσο, ο αναβάτης εξέφρασε την ανησυχία του, σε μια δήλωση που πέρασε απαρατήρητη από πολλούς: Σύμφωνα με αυτόν, η άσφαλτος του «νησιού» λιώνει! Πιο συγκεκριμένα, ο Ian επικεντρώνει το πρόβλημα στην διάσημη Mountain Course. 

Οι δηλώσεις του Hutchinson είναι οι εξής: «Τα πήγαμε καλά, και τώρα πάμε παρακάτω. Ωστόσο, η μεγαλύτερη μας ανησυχία είναι η άσφαλτος που λιώνει»

Αιτία για την κατάσταση της πίστας φέρεται να είναι οι ιδιαίτερα αυξημένες θερμοκρασίες στο νησί, τις μέρες των αγώνων. Αναμφίβολα είναι μια δήλωση με μεγάλη βαρύτητα, η οποία έρχεται δια στόματος αγωνιζόμενου, αν σκεφτούμε την επικινδυνότητα του αγώνα του ΤΤ…

 

IOM TT - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ