Αμφίβολη μια ακόμα συμμετοχή του Jorge Lorenzo σε φετινό αγώνα...

Lorenzo: Αύριο παίρνει απόφαση…

Τι περιμένουμε από τον Lorenzo να ανακοινώσει τις επόμενες ώρες, για τον αγώνα της Sepang; Δείτε περισσότερα…

O Jorge Lorenzo συνεχίζει να ταλαιπωρείται. Μετά την απώλεια των αγώνων στην Ταϋλάνδη, το Motegi και το Phillip Island, o Lorenzo αποφάσισε να προσπαθήσει να συμμετέχει στον αγώνα της Μαλαισίας. Ωστόσο, με τα δύο ελεύθερα δοκιμαστικά της Παρασκευής να έχουν τελειώσει, ο Ισπανός βρίσκεται τελευταίος στους χρόνους και με αρκετή διαφορά από τον Alex Rins, που έκανε τον καλύτερο.

Προφανώς ο Lorenzo υποφέρει ακόμη και δεν μπορεί να οδηγήσει όπως θέλει. Για αυτό το λογο, ανακοίνωσε ότι θα πάρει απόφαση για τον αν θα τρέξει στον αγώνα, αύριο το πρωί, πριν την έναρξη των 3ων ελεύθερων δοκιμών. Ήδη η Ducati έχει ενημερώσει τον Michele Pirro, τον δοκιμαστή τους, για να αντικαταστήσει τον Jorge Lorenzo αν χρειαστεί.

Ο ίδιος ο Lorenzo προέβη σε δηλώσεις για το γεγονός, λέγοντας: «Η κατάσταση είναι δύσκολη. Είμαι εκνευρισμένος γιατί ήθελα να είμαι εδώ και να αισθάνομαι πολύ καλύτερα, γιατί η πίστα είναι καλή για εμένα και την μοτοσυκλέτα. Νιώθω καλύτερα από ότι στην Ιαπωνία αλλά ο πόνος είναι ακόμα εδώ και δεν μπορώ να είμαι ανταγωνιστικός.»

«Το πρωί θα αποφασίσω αν είναι καλύτερα να συνεχίσω ή να δώσω την μοτοσυκλέτα στον Michele, πριν τις FP3. Όταν προσπαθείς να πιέσεις και είσαι 3 δευτερόλεπτα πίσω, δεν έχει κανένα νόημα να πιέσεις» είπε ο Ισπανός.