Lorenzo: Είμαι απογοητευμένος

Ακόμα ένα κακό αποτέλεσμα για τον Ισπανό, ο οποίος δεν έκρυψε τα συναισθήματά του και προέβη σε… ομολογίες. Δείτε τι είπε.

Ο αγώνας του Jerez θεωρείται παραδοσιακά μια συνάντηση υπεροχής για τον Jorge Lorenzo, ωστόσο το αποτέλεσμα φέτος ήταν αποκαρδιωτικό για τον Ισπανό. Ο Lorenzo τερμάτισε 12ος και η απογοήτευση ήταν έκδηλη στο πρόσωπό του.

Μετά τον αγώνα, ο Ισπανός μίλησε για την ψυχολογία του και για το τι σκέφτεται για το μέλλον και τους επομένους αγώνες: «Προφανώς δεν μπορώ να είμαι χαρούμενος για τον αγώνα μου. Δεν μπορώ να είμαι κεφάτος, το λογικό είναι να είμαι στενοχωρημένος, απογοητευμένος και να ανησυχώ. Αλλά θα συνεχίσουμε.»

«Αύριο (σ.σ. σήμερα, Δευτέρα) έχουμε ένα σημαντικό τεστ με πολλά πράγματα να δούμε, με την ευχή ότι κάτι θα μας δώσει μεγαλύτερη ταχύτητα. Είναι μια δύσκολη περίοδος για μένα. Θα συνεχίζω να σκέφτομαι θετικά. Είναι η μόνη πνευματική κατάσταση που πρέπει να έχω. Νομίζω ότι είμαι πρωταθλητής και οι πρωταθλητές συνεχίζουν να παλεύουν μέχρι να βρουν μια λύση» συμπλήρωσε ο Lorenzo.
 
O αναβάτης της Repsol Honda ανέφερε συγκεκριμένα, ποια είναι η δυσκολία που αντιμετωπίζει με την μοτοσυκλέτα της ομάδας: «Η μοτοσυκλέτα μεταφέρει πολύ βάρος στον εμπρός τροχό και είναι δύσκολο για μένα να έχω αρκετή ενέργεια στα χέρια μου. Πρέπει να βρω κάποιες λύσεις για αυτό. Επίσης είμαι σίγουρος ότι κάτι μας λείπει στο θέμα του φρένου κινητήρα, κάτι δεν καταλαβαίνουμε ακόμα. Όλα αυτά μου δημιουργούν ανασφάλεια στην είσοδο των στροφών. Μέχρι να βελτιώσουμε αυτό το πρόβλημα, δεν μπορούμε να πάμε γρήγορα.»