Lorenzo: Μίλησε για απόσυρση από τους αγώνες!

Πέταξε την «βόμβα» ο Ισπανός αναβάτης, αναφέροντας την πιθανότητα τέλους στην καριέρα του και πως το σκέφτεται. Δείτε περισσότερα…

Είναι αυτή η πιο ισχυρή δήλωση της ημέρας; Μιλώντας στο Ιταλικό μέσο Sky Italia, ο Jorge Lorenzo αποκάλυψε ξεκάθαρα, ότι σκέφτεται να κλείσει την αγωνιστική του καριέρα με την ομάδα της Honda!

Ο Ισπανός αναβάτης, μετά από 2 δύσκολες χρονιές στην Ducati, είχε έρθει πολύ κοντά στην αποχώρηση από τις πίστες, μέχρι την συμφωνία-έκπληξη του με την Repsol Honda. Ωστόσο, τι σκέφτεται ο ίδιος για το μέλλον;

Ο Lorenzo είπε συγκεκριμένα για το θέμα: «Ποτέ δεν τα παράτησα, ακόμα και στα δύσκολα συνέχισα να δουλεύω. Είχα αυτή την ευκαιρία με την Honda, που μου επέτρεψε ένα ευχάριστο τέλος στην σεζόν του 2018. Δεν θα πω ότι θα ήθελα να κλείσω την καριέρα μου με την Honda, αλλά αυτή είναι μάλλον η τελευταία μου ομάδα. Τα αποτελέσματα θα παίξουν ρόλο, αλλά αυτή είναι η πρόθεση μου»

Ο Lorenzo είπε και μια μόνο φράση, σχετικά με την Ducati και τις δύο σεζόν που πέρασε εκεί, όντας… σαφέστατος: «Δεν σκέφτομαι πια την Ducati». Παράλληλα, μίλησε για την πιθανότητα νίκης του στον αγώνα του Qatar στις 10 Μαρτίου, αλλά και για το δίδυμο που σχηματίζει με τον Marquez.

«Τίποτα δεν είναι αδύνατο, μπορεί να κερδίσω και στο Qatar, αν και είναι δύσκολο. Στους αριθμούς είμαστε ένα από τα πιο ισχυρά δίδυμα στην ιστορία του αθλήματος. Μερικές φορές κερδίζεις γιατί δεν έχεις πολύ υψηλό ανταγωνισμό, αλλά σε θέμα ταχύτητας και ταλέντου είμαστε ισχυρότεροι από τους αριθμούς.»