Ριζικές αλλαγές στα εργονομικά της μοτοσυκλέτας του αναμένονται για τον Jorge Lorenzo...

Lorenzo: Το ταξίδι στην Ιαπωνία θα βοηθήσει

Ωφελημένος δηλώνει ο Jorge Lorenzo από το «ενδιαφέρον» ταξίδι του στα κεντρικά της Honda, σε αναζήτηση καλύτερων αποτελεσμάτων. Δείτε περισσότερα.

Ο Jorge Lorenzo δεν έχει κάνει και το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στην νέα του ομάδα, καθώς τα αποτελέσματά του είναι πολύ κακά και ο ίδιος δεν βρίσκεται και στην καλύτερη ψυχολογία. Πριν λίγες ημέρες, ο Lorenzo είχε δηλώσει ότι θα πήγαινε Ιαπωνία, στα κεντρικά της ίδιας της Honda, για αναζήτηση λύσεων.

Τώρα, έχοντας επιστρέψει και εν αναμονή του αγώνα στην Βαρκελώνη που έχει τεράστια σημασία για τον ίδιο, ο Jorge Lorenzo δηλώνει: «Ήταν πολύ ενδιαφέρουσα επίσκεψη. Μπορέσαμε να δουλέψουμε σε πολλά πράγματα, κάποια από αυτά θα μας βοηθήσουν αυτό το Σαββατοκύριακο και κάποια στο μέλλον. Μετά από ανάμικτα συναισθήματα στο Mugello, ελπίζω ότι θα κάνουμε καλή δουλειά στην Βαρκελώνη».

Για την επίσκεψη Lorenzo στην Ιαπωνία μίλησε και ο Alberto Puig, επικεφαλής του HRC: «Αποφασίσαμε να βελτιώσουμε την εργονομία για τον Jorge με ένα ταξίδι στην Ιαπωνία. Σκεφτήκαμε ότι ήταν μια καλή ιδέα να μιλήσει κατευθείαν με τους μηχανικούς της Honda και να αναλύσει σε μεγαλύτερο βάθος τα προβλήματα που έχει, να προσπαθήσουμε να του παρέχουμε μια καλύτερη θέση οδήγησης»