Στο χειρουργικό τραπέζι βρέθηκε προχθές ο Jorge Lorenzo.

Lorenzo: Χειρουργική επέμβαση στο χέρι

Την παρέμβαση των γιατρών χρειάστηκε τελικά ο τραυματισμός του Jorge Lorenzo, που ήταν σοβαρότερος από ότι όλοι νόμιζαν. Δείτε περισσότερα…

Μετά από το ατύχημα του Jorge Lorenzo στην πίστα του Buriram της Ταϋλάνδης, ο Ισπανός έχει αναγκαστεί να χάσει τόσο εκείνο τον αγώνα, όσο και αυτόν της Ιαπωνίας καθώς το αριστερό χέρι του υπέστη τραυματισμό στον καρπό. Ο 31χρονος Lorenzo αντιμετώπισε την ζημιά με χειρουργείο, καθώς μετά την απόσυρσή του από το Grand Prix του Motegi, γύρισε στην Βαρκελώνη για να βρεθεί στο νυστέρι.

Επικεφαλής της χειρουργικής επέμβασης στον Jorge Lorenzo ήταν ο Xavier Mir, που είναι τακτικός χειρουργός στους αθλητές των Moto GP και η επέμβαση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη. Εχθές, ο Lorenzo βγήκε από το νοσοκομείο και μετέβη στο σπίτι του, στο Lugano της Ελβετίας, προκειμένου να ξεκινήσει την διαδικασία ανάρρωσης του.

Έχει ήδη ανακοινωθεί, πως ο Lorenzo δεν θα συμμετέχει στον αγώνα της Αυστραλίας, ενώ πλέον στόχος του είναι να καταφέρει να πάρει μέρος, σε αυτόν της Μαλαισίας, στο Sepang, που θα γίνει στις 4 Νοεμβρίου. Ωστόσο, αν η κατάστασή του δεν σημειώσει βελτίωση, ο Ισπανός πολυπρωταθλητής θα στρέψει την προσοχή του στην Valencia και τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς –που θα σημάνει και το τέλος της συνεργασίας του, με την Ducati.