Με ένα απλό κλικ θα μπορείς τώρα να παραγγείλεις την MV Agusta των ονείρων σου...

MV Agusta: Αγοράζεις… και μέσω Internet!

Πλατφόρμα ηλεκτρονικής αγοράς μοτοσυκλετών έθεσε σε λειτουργία η MV Agusta, κάνοντας ένα ακόμα βήμα προς το μέλλον. Δείτε περισσότερα…

Μετά την δοκιμαστική λειτουργία της πλατφόρμας ηλεκτρονικής αγοράς για τις Brutale 1000 Serie Oro και Superveloce 800 Serie Oro, η MV Agusta  ανακοίνωσε με δελτίο τύπου της, την πλήρη έναρξη λειτουργίας του νεωτερισμού. Με πιο απλά λόγια, αν επιθυμείτε μια MV Agusta, τώρα μπορείτε να την αγοράσετε και από την… άνεση του σπιτιού σας, με λίγα κλικ!

Η πλατφόρμα της MV Agusta θα λειτουργεί τόσο από την ίδια της την ιστοσελίδα, όσο και μέσα από τα Social Media, καθώς κάθε μοντέλο που εμφανίζεται στα site θα έχει πλέον ένα κουμπί με την επιλογή της «παραγγελίας». Με ένα κλικ, ο αναβάτης θα εκφράζει την πρόθεση αγοράς και θα ειδοποιεί απευθείας τον κοντινότερο dealer της MV Agusta. Κατόπιν, ο τελευταίος θα έρχεται σε επαφή με τον ενδιαφερόμενο για την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

Πρόκειται αναμφίβολα για έναν νεωτερισμό στον χώρο της μοτοσυκλέτας, με την MV Agusta να θέλει να εναρμονιστεί με τις τάσεις της σημερινής αγοράς, κάνοντας πιο εύκολη την διαδικασία και για τον αναβάτη. Επί του θέματος μίλησε ο Timur Sardarov, επικεφαλής της MV Agusta, λέγοντας: «Πιστεύουμε ότι ο ψηφιακός κόσμος είναι θεμέλιος λίθος στην παγκόσμια ανάπτυξη και στην ενδυνάμωση των σχέσεων με τους πελάτες. Ξεκινώντας από σήμερα, κάνουμε πιο εύκολη την σύνδεση του δικτύου αντιπροσώπων μας παγκόσμια, με τους πελάτες μας, επιτρέποντάς τους να ξεκινήσουν την παραγγελία τους απευθείας από το mvagusta.com.»