Αυτή είναι η νέα MV Agusta Brutale America

MV Agusta Brutale America

Στα χαρακτηριστικά Αμερικανικά χρώματα και με πολύ μεγάλες μηχανολογικές αλλαγές, η MV Agusta παρουσιάζει αυτό το νέο μοντέλο της Brutale. Πως σας φαίνεται;

Η MV Agusta έχει σημαντική ιστορία όσον αφορά την Αμερικανική ήπειρο, καθώς από την  δεκαετία του 1970 η εταιρεία έχει προσεγγίσει τους αναβάτες στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Ωστόσο, αυτή την  φορά η MV Agusta τροποποιεί κατάλληλα το Brutale και παρουσιάζει την περιορισμένη, αριθμημένη έκδοση America.

H νέα έκδοση της Brutale είναι βαμμένη –όπως θα ήταν εύκολα αναμενόμενο- στα χρώματα της αμερικανικής σημαίας, κόκκινο, μπλε και λευκό. Η μπλε απόχρωση είναι ένα ειδικό μεταλλικό χρώμα, που ανακλά και διαχέει το φως με έναν ιδιαίτερο τρόπο δημιουργώντας ένα μοναδικό οπτικό εφέ.

Παράλληλα, πάνω στο ρεζερβουάρ καυσίμου υπάρχει σχέδιο με αστέρια, παρόμοιο με αυτό της αυθεντικής S America 750 του 1973, ενώ συγκεκριμένα σημεία της μοτοσυκλέτας όπως το εμπρός φτερό και  τα πλαϊνά προστατευτικά του ψυγείου, έχουν βαφεί σε μαύρο γυαλιστερό.

Η μοτοσυκλέτα, ωστόσο, δεν έχει μόνο εμφανισιακές αλλαγές, καθώς υπάρχουν σημαντικές βελτιώσεις σε μηχανολογικό επίπεδο. Το κιβώτιο ταχυτήτων της είναι πλήρως επανασχεδιασμένο, με στόχο λιγότερο θόρυβο λειτουργίας και μεγαλύτερη ομαλότητα. Ακόμα, ο κινητήρας φέρει νέο αντικραδασμικό άξονα, ανασχεδιασμένη πρωτεύουσα μετάδοση, νέες χαρτογραφήσεις στο Traction Control και στην διαχείριση καυσίμου, νέο σύστημα τελικής μετάδοσης, ενώ το μοτέρ είναι πλέον σταθερά συνδεδεμένο με το πλαίσιο για αυξημένη ακαμψία.

Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά, τα δεδομένα τιμολόγησης του μοντέλου.