Η ιπποδύναμη αυξάνεται κατά 10 ίππους και φτάνει τους 150.

Ολόκληρο το σύστημα της εξάτμισης έχει αλλαχθεί.

MV Agusta Dragster 800 RC

Η περιορισμένη έκδοση του Dragster 800 RC έρχεται το 2018 με νέα ηλεκτρονικά και ένα σωρό αλλαγές στον κινητήρα.

Το κορυφαίο hyper naked της MV Agusta συμμορφώνεται με τις προδιαγραφές Euro4 και αποκτά γραφικά εμπνευσμένα από την αγωνιστική F4 του παγκόσμιου πρωταθλήματος Superbike. Οι πιο σημαντικές όμως βελτιώσεις  δεν φαίνονται, αφού αφορούν στα σωθικά του  κινητήρα και στο πακέτο των ηλεκτρονικών, αλλά κάνουν μεγάλη διαφορά

Τα μηχανικά μέρη της Dragster 800 RC του 2018 δέχθηκαν ιδιαίτερη φροντίδα από τους ανθρώπους της MV Agusta. Πιο συγκεκριμένα, το καινούργιο εξατάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων έχει πιο ελαφρύ συμπλέκτη και η πρωτεύουσα μετάδοση έχει επανασχεδιαστεί με στόχο τις μειωμένες τριβές και τον μικρότερο θόρυβο. Ολόκληρο το σύστημα της εξάτμισης έχει αλλαχθεί, ώστε να καλύπτονται οι Euro4 προδιαγραφές, ενώ πολλά εξαρτήματα του κινητήρα, όπως τα γρανάζια των αντλιών λαδιού και νερού και τα καπάκια, έχουν τροποποιηθεί με στόχο τη μείωση της φθοράς και των μηχανικών θορύβων και την ενίσχυση του χαρακτηριστικού τρικύλινδρου ήχου.

Επίσης η γυμνή μοτοσυκλέτα έχει δεχθεί σημαντικές αλλαγές στον τομέα των ηλεκτρονικών. Οι χαρτογραφήσεις του κινητήρα ήταν απαραίτητο να αλλάξουν για χάρη των Euro4 προδιαγραφών, ενώ και οι ρυθμίσεις του quick shifter είναι διαφορετικές, για πιο ομαλές και γρήγορες αλλαγές. Τέλος, η ιπποδύναμη του τρικύλινδρου κινητήρα αυξάνεται κατά 10 ίππους και φτάνει τους 150 στις 12.800 σ.α.λ.