Προ των πυλών είναι, κατά τα φαινόμενα, οι εκδόσεις μαζικής παραγωγής για τις MV Agusta Brutale 1000 και Superveloce 800

MV Agusta: Έρχονται προσιτές Superveloce-Brutale

Φθηνότερες «βασικές» εκδόσεις των εντυπωσιακών μοτοσυκλετών της θα ετοιμάσει η MV Agusta, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρός της Timur Sardarov. Δείτε περισσότερα.

Η MV Agusta ανέκαθεν προκαλούσε αίσθηση στους μοτοσυκλετιστές και, για το 2019, τα μέσα με τα οποία το κάνει είναι (και) οι νέες Superveloce και Brutale 1000 «Serie Oro». Πρόκειται για τις πρώτες και αυστηρά περιορισμένες εκδόσεις των δύο μοτοσυκλετών, οι οποίες είναι και αντίστοιχα ακριβές έχοντας προφανώς συλλεκτικό χαρακτήρα, ωστόσο ο επικεφαλής της MV Agusta, Timur Sardarov, δεν θέλει να μείνει μόνο εκεί.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ρώσος επιχειρηματίας ανακοίνωσε ότι θα έρθουν και μαζικές και προφανώς, φθηνότερες εκδόσεις για τουλάχιστον αυτά τα 2 μοντέλα, ενώ αργότερα αυτή η τακτική θα εφαρμοστεί και σε άλλες μοτοσυκλέτες της εταιρείας.

Συγκεκριμένα, αναφερόμενος στην σειρά Serie Oro, ο Sardarov είπε: «Ξεκινήσαμε με την Serie Oro για να δώσουμε προτεραιότητα στους κορυφαίους πελάτες μας, αλλά τώρα έχουμε ξεκινήσει δουλειά στην παραγωγή μιας πιο προσιτής μοτοσυκλέτας. Θέλουμε να φέρουμε το μοντέλο σε όσους περισσότερους πελάτες θέλουμε άρα χρειαζόμαστε μια μοτοσυκλέτα πιο προσιτή, με λιγότερα χαρακτηριστικά αλλά με τον ίδιο σχεδιασμό και την ίδια ταυτότητα».

Πρακτικά δηλαδή, η MV Agusta θα παρουσιάσει τα μοντέλα της ως εκδόσεις «πυρήνα» ή core models, κρατώντας τα βασικά χαρακτηριστικά ίδια και εξοπλίζοντας τα με περιφερειακά και τμήματα μαζικής παραγωγής. Παραμένουμε συντονισμένοι για περισσότερα.