MV Agusta: Ιδού η Moto2 αγωνιστική της!

Με αναφορές στην F3 και έντονα τα στοιχεία της MV ταυτότητάς της! Πως σας φαίνεται;

Λίγες ημέρες μετά την δημοσιοποίηση της είδησης, για επιστροφή της MV Agusta στα Grand Prix, έρχονται και οι πρώτες εικόνες της νέας μοτοσυκλέτας που θα αγωνιστεί, από του χρόνου. Πρόκειται για 3D απεικονίσεις, που κάνουν μάλλον μία προεπισκόπηση του μοντέλου, πριν το δούμε ολοκληρωμένο στις πίστες, κάποια στιγμή τον επόμενο μήνα.

Όπως βλέπετε και στις εικόνες, η χαρακτηριστική γωνιώδης εμφάνιση μιας MV Agusta δηλώνει το παρών και εδώ, με την αγωνιστική μοτό να στολίζεται και από τα «Ιταλικά» χρώματα που αποτελούν must για μια τέτοια κατασκευή. Η εμφάνιση της μοτό θυμίζει την F3, ενώ τα βλέμματα εμπρός ελκύει η κεντρικά τοποθετημένη εισαγωγή αέρα, εκεί που στις μοτό παραγωγής είναι ο ρομβοειδής προβολέας.

Στο πλάι, φαίνεται η ονομασία της Forward Racing, η οποία θα είναι και η ομάδα που θα στηρίξει την MV Agusta σε αυτή της την προσπάθεια. Το πλαίσιο που χρησιμοποιεί η Forward Racing είναι Suter, αλλά ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί 100% αν το ίδιο πλαίσιο θα χρησιμοποιηθεί και στην μοτοσυκλέτα της MV ή αν η Ιταλική εταιρεία, θα έχει συμμετοχή στην κατασκευή του.

Περιμένουμε βέβαια, και την εμφάνιση αυτής καθεαυτής της μοτοσυκλέτας, η οποία αναμένεται να γίνει μέσα στον επόμενο μήνα.