Μετά τις επιτυχημένες δοκιμές στην Ιταλική πίστα, θα παλέψει για τη νίκη

Marc Marquez: Μπορεί να επιστρέψει στην κορυφή της βαθμολογίας;

Μετά την εγκατάλειψή του στον αγώνα του Silverstone, o Ισπανός αναβάτης είναι έτοιμος να παλέψει για τη νίκη στο Misano και να επιστρέψει στη πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Marquez και Lorenzo έχουν από τέσσερις νίκες στο Misano, αλλά ο αναβάτης της Honda έχει μόνο μία στη μεγάλη κατηγορία, αυτή που σημείωσε το 2015 σε έναν θεαματικό αγώνα. Μια νίκη στα 125 και δυο στη Moto2, είναι μια καλή βάση, αλλά ο Marquez είναι έτοιμος να διεκδικήσει την πρώτη του νίκη σε στεγνό οδόστρωμα για τη μεγάλη κατηγορία. Ένας σπασμένος κινητήρας τον ανάγκασε να εγκαταλείψει στον προηγούμενο αγώνα στο Silverstone και να πέσει στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος, πίσω από τον Andrea Dovizioso. Είναι, όμως, έτοιμος να παλέψει για τη νίκη και όλα είναι πιθανά στο γεμάτο ανατροπές φετινό πρωτάθλημα.

Ο ίδιος δήλωσε: «Θα προσπαθήσουμε ώστε να έχουμε ένα πολύ καλό Σαββατοκύριακο στο Misano και να αφήσουμε πίσω μας τον τελευταίο αγώνα. Το σημαντικό είναι ότι είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλων των ειδών τις πίστες και πηγαίνουμε στο στενό και γεμάτο στροφές Misano με την ίδια σοβαρότητα που έχουμε δείξει στο παρελθόν. Θέλουμε να είμαστε όσο πιο δυνατοί γίνεται και να παλέψουμε για τη νίκη, αν έχουμε την ευκαιρία. Είχαμε πολύ επιτυχημένες δοκιμές εδώ τον Αύγουστο, οπότε θα είμαστε καλά προετοιμασμένοι.»