Ο Marquez θα τιμηθεί με δική του στροφή, στην πίστα του Aragon.

Marquez: Αποκτά…την δική του στροφή!

Θα τιμήσει τον νεαρό superstar η πίστα του Aragon στην Ισπανία! Με ποιον τρόπο; Δείτε περισσότερα εδώ…

Πριν λίγες ώρες, δημοσιεύθηκε ότι ο Marc Marquez, θα έχει πλέον μια… στροφή, με το όνομά του. Ανακοινώθηκε συγκεκριμένα, πως η πίστα του Aragon στην Ισπανία, θα δώσει το όνομα του 25χρονου πολυπρωταθλητή, στην 10η στροφή, ως ένδειξη αναγνώρισης στα επιτεύγματα του Marc τα τελευταία χρόνια.

Με το γεγονός αυτό, ο Marc Marquez θα είναι μόλις ο δεύτερος αναβάτης σε ενεργό δράση, που θα τιμηθεί με στροφή ονοματισμένη από αυτόν. Ο άλλος ένας είναι ο Jorge Lorenzo, το όνομα του οποίου έχει δοθεί στην τελευταία στροφή της Jerez, από το 2013.
Τα επιτεύγματα του Marc Marquez στην πίστα της Αραγονίας είναι σημαντικά, καθώς ο αναβάτης έχει ρεκόρ παρουσίας στο podium, ενώ έχει κατακτήσει την Pole position 6 φορές εκεί.

Η ονομασία της στροφής θα γίνει επίσημα με ειδική τελετή, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου, μια μέρα πριν ξεκινήσει η δράση του αγωνιστικού τριημέρου στην πίστα. Λεπτομέρειες για την εκδήλωση δεν έχουν δημοσιευθεί ακόμα, αλλά δημοσιεύεται ότι όσοι αγοράσουν εισιτήρια για τον αγώνα του Aragon σήμερα, μέχρι τις 10 το βράδυ, θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν την τελετή μαζί με το επίσημο fan club του Marc Marquez.