Λακωνικές αλλά σημαντικές δηλώσεις από τον Marc Marquez

Marquez: «Με τον Rossi τα είχαμε βρει, αλλά…»

Δεν έχασε την ευκαιρία να μιλήσει για τον Valentino Rossi ο Marquez, σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα. Τι είπε για αυτόν και τη σχέση τους;

Ο Marc Marquez έχει καταφέρει να στρέψει αρκετούς φίλους του αθλήματος εναντίον του, κυρίως λόγω της αλληλεπίδρασής του με τον Valentino Rossi από το 2015 και μετά. Αν και η κατάσταση φαινόταν να είχε ξεκαθαριστεί, ο αγώνας της Αργεντινής άναψε ξανά φωτιές και ο Marquez δεν έχασε την ευκαιρία να μιλήσει για αυτό.

Όταν ρωτήθηκε για την σχέση του με τον Valentino και αν θα μπορέσει να υπάρξει ανακωχή, ο Marquez υπήρξε ιδιαίτερα αποκαλυπτικός. «Είναι κάτι που δεν εξαρτάται από εμένα. Μετά το 2015, το είχαμε λύσει. Μετά στην Αργεντινή υπήρξε αυτό το πρόβλημα στον αγώνα, του ζήτησα συγγνώμη και τιμωρήθηκα. Πρέπει να κάνω κάτι περισσότερο από αυτό;»

Ο Marc ρωτήθηκε επίσης, για το πώς νιώθει που του χρόνου, θα έχει στην ομάδα του τον Jorge Lorenzo, απαντώντας και πάλι έξω από τα δόντια: «Το ότι κάποιος είναι πολύ δυνατός με την δική σου μοτοσυκλέτα, κάνει κάτι ξεκάθαρο: Αυτός που χάνει, δεν θα έχει δικαιολογία. Επίσης, κάθε αθλητής θέλει να κερδίζει τον καλύτερο. Είμαι χαρούμενος που έρχεται. Κανένας δεν θέλει να κερδίζει εύκολα»

Αυτή την στιγμή ο Marc Marquez, ηγείται του πρωταθλήματος αναβατών με 46 βαθμούς διαφορά από τον Valentino Rossi, ενώ ειδικά σε σύγκριση με την Αργεντινή, τα… πνεύματα έχουν ηρεμήσει αρκετά στους αγώνες. Ας ελπίσουμε ότι θα παραμείνουν και έτσι.