Τι λέει ο Marquez για την απόδοσή του στο Sachsenring;

Marquez: Μπορούσα να πιέσω κι άλλο!

Το ότι είχε περισσότερη δύναμη που δεν χρησιμοποίησε στον αγώνα, είπε ο Marquez σε δηλώσεις του! Δείτε περισσότερα…

Ο Marc Marquez είναι ο αδιαφιλονίκητος κυρίαρχος στο Sachsenring μέχρι τώρα, καθώς έχει κερδίσει κάθε αγώνα εκεί από το 2010. Μετά από την νίκη του εχθές, ο Marc προέβη σε δηλώσεις στις οποίες αναφέρει το πόσο δυνατός και σίγουρος ένιωθε στην πίστα.

Συγκεκριμένα, ο Marquez είπε: «Όλοι περίμεναν μεγάλη πτώση στην απόδοση των ελαστικών και εχθές βελτιώσαμε πολύ το στήσιμο της μοτοσυκλέτας. Η πτώση ήταν εκεί, αλλά ήταν σταθερή, σαν στο Assen. Ειλικρινά, στο τέλος του αγώνα ένιωθα ότι είχα κάτι παραπάνω, δεν ένιωσα την πτώση σε αυτό τον αγώνα. Απλά προσπάθησα να διαχειριστώ την απόσταση από τον Valentino αλλά είχα κι άλλο. Απλά δεν ήταν απαραίτητο να το χρησιμοποιήσω»

Ο Marquez σχολίασε ότι ήταν ιδιαίτερα προσεκτικός κυνηγώντας τον Jorge Lorenzo, καθώς έπρεπε να διαφυλάξει την ζωή του μαλακού πίσω ελαστικού του. Παράλληλα με τις παραπάνω δηλώσεις του, σχολίασε την συμπεριφορά της περσινής και της φετινής μοτοσυκλέτας του.

«Στην περίπτωσή μου, ο ρυθμός αγώνα ήταν πολύ πιο αργός επειδή με την περσινή μοτοσυκλέτα, είχαμε κάποια πολύ δυνατά σημεία και κάποια πολύ αδύναμα σημεία. Με την φετινή, τα δυνατά σημεία είναι λιγότερα, αλλά πολύ λιγότερα είναι και τα αδύναμα. Από την Παρασκευή υποφέραμε, άμα δείτε και τον ρυθμό των άλλων Honda, αυτό δηλώνει. O Dani είναι πάντα πολύ γρήγορος εδώ. Φαίνεται ότι ακόμα κάτι μας λείπει σε κάποια σημεία και πρέπει να τα βελτιώσουμε»