Marquez: “Ο τίτλος δεν έχει κριθεί ακόμα”

Πολλοί θεωρούν ότι η υπόθεση “τίτλος 2019” έχει κλείσει και ότι ο Marc Marquez έχει ήδη εξασφαλίσει την πρώτη θέση. Ο ίδιος όμως δεν συμμερίζεται αυτή την άποψη. Δείτε τι λέει.

Βρισκόμαστε ήδη στη μέση της σεζόν και ο Marquez έχει πετύχει 5 νίκες σε 9 αγώνες, διανύοντας την καλύτερη χρονιά του μετά το 2014, όταν είχε πάρει 10 συνεχόμενες νίκες και είχε κατακτήσει το δεύτερο πρωτάθλημά του. Φέτος, μόνο τρεις αναβάτες (Dovizioso, Petrucci και Vinales) έχουν καταφέρει να τερματίσουν πριν από αυτόν και για να βρεις αγώνα που να έχει τερματίσει κάτω από τη δεύτερη θέση, θα πρέπει να ανατρέξεις στο 2018 και τον αγώνα του Brno.

Με 58 βαθμούς να τον χωρίζουν από τον δεύτερο, Andrea Dovizioso, πολλοί θεωρούν ότι δεν πρόκειται να χάσει το φετινό πρωτάθλημα, όμως ο ίδιος πιστεύει ότι στη θεωρεία τουλάχιστον, τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα. Σύμφωνα με δηλώσεις του: “Το “τελειωμένη υπόθεση” το έχω ακούσει πολλές φορές φέτος και είναι μια έκφραση που μισώ. Και την μισώ γιατί έχουμε κάνει 9 αγώνες και απομένουν άλλοι 10. Οτιδήποτε μπορεί να συμβεί, δεν έχουμε καν φτάσει στη μέση του πρωταθλήματος.”

Τα MotoGP επιστρέφουν αυτό το Σαββατοκύριακο στο Brno της Τσεχίας, οπού ο Marquez έχει κερδίσει δυο φορές στο παρελθόν. Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει φέτος.