Δεν μάσησε τα λόγια του για τον Jorge Lorenzo ο Marc Marquez.

Marquez: «Πληρωμένη απάντηση» στον Lorenzo!

Τέτοια… τάπα ούτε στο μπάσκετ δεν βλέπουμε, καθώς ο Marc Marquez απάντησε στις βλέψεις του Jorge Lorenzo με κοφτό τρόπο για τον ομόσταυλό του. Δείτε τι είπε.

Marc Marquez και Jorge Lorenzo τα πάνε καλά σε προσωπικό επίπεδο, σύμφωνα με τις «ανεπίσημες» πληροφορίες από τα paddocks, ωστόσο με τους δύο αυτούς αναβάτες στην ίδια ομάδα, είναι σαφές ότι μιλάμε για κατάσταση δύο… κοκόρων στο ίδιο κοτέτσι. Με αφορμή την γενικότερη κριτική του Lorenzo για την μοτοσυκλέτα της Honda και την επίσκεψή του στα κεντρικά της Ιαπωνίας, ο Marc Marquez δεν έχασε την ευκαιρία να τοποθετηθεί, με μάλλον απροσδόκητο τρόπο!

Ο Marquez, απαντώντας στα υποννοούμενα του Jorge Lorenzo, είπε: «Ο Jorge δεν είχε δοκιμάσει την μοτοσυκλέτα του 2015-2016, εκείνη ήταν δύσκολη. Τώρα είναι λίγο καλύτερη. Και εγώ θέλω μια εύκολη μοτοσυκλέτα, πάντα το θέλουμε αυτό. Αλλά για να ζητάς πράγματα, πρέπει να είσαι μπροστά. Είναι φυσιολογικό η Honda να ακούει σχόλια των δυνατών αναβατών: τα δικά μου, του Cal ή του Nakagami που είναι πολύ καλός. Είμαστε στο σωστό δρόμο»

Ο Jorge Lorenzo φυσικά συνεχίζει να υπερασπίζεται την θέση του, λέγοντας: «Δεν θέλω να προκαλέσω παρεξήγηση. Απλά είπα ότι με την μοτοσυκλέτα αυτή ο Marc τα πάει άριστα. Αλλά νομίζω ότι μπορούμε να φτιάξουμε ένα δεύτερο σχέδιο, να βελτιώσουμε την μοτοσυκλέτα στα σημεία που με δυσκολεύει περισσότερο. Νομίζω ότι αυτό είναι εφικτό από την Honda»
 

  • ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

    Οι κορυφαίοι οδηγοί προσαρμόζονται με όλες τις μοτοσυκλέτες και μετά ζητούν το κάτι παραπάνω για την βελτίωση της μοτοσυκλέτας σύμφωνα με το οδηγικό τους στυλ, αλλά και για το καλό της εταιρίας.

      14