Μπορεί να συνεχίσει το σερί νικών του στη Γερμανία ο Marc Marquez;

Marquez: Θα κερδίσει ξανά στην Γερμανία;

Ο αδιαφιλονίκητος κυρίαρχος του Sachsenring πηγαίνει στην πίστα κυνηγώντας την 9η νίκη του… θα μπορέσει να την πάρει;

Ο Marc Marquez έχει πετύχει να είναι ανίκητος, σε δύο πίστες του ημερολογίου: Η μία είναι φυσικά το COTA στο Texas της Αμερικής, ενώ η δεύτερη είναι το Sachenring της Γερμανίας. Όντας ανίκητος  μέχρι αυτή την στιγμή στην μικρή, πολύ δύσκολη πίστα της Γερμανίας, ο Marc Marquez δηλώνει συγκρατημένα αισιόδοξος για φέτος.

Ο Marquez είπε συγκεκριμένα: «Η νίκη μας στο Assen ήταν πολύ σημαντική, γιατί ήταν ένας αγώνας που το λάθος ήταν πολύ εύκολο να συμβεί. Τώρα πηγαίνουμε σε μία πολύ διαφορετική πίστα που συνήθως είμαστε πολύ δυνατοί, αλλά κάθε χρονιά είναι διαφορετική. Με έχετε ακούσει να το λέω συνέχεια αυτό, αλλά είναι αλήθεια»

Ο Marquez συνεχίζει τα λόγια του, δηλώνοντας: «Ο καιρός μπορεί να παίξει πολύ σημαντικό ρόλο, όπως έχουμε δει στο παρελθόν. Αν οι συνθήκες είναι βροχερές ή μικτές, όλα μπορούν να αλλάξουν πολύ γρήγορα και πρέπει να είσαι έτοιμος. Θα δούμε: Θα πάμε εκεί και θα προσπαθήσουμε να βρούμε το επίπεδό μας και να είμαστε δυνατοί από την αρχή.»

Ο 25χρονος Marquez έχει αυτή την στιγμή προβάδισμα 41 βαθμών στο πρωτάθλημα, ενώ είναι εξαιρετικά πιθανό να το διευρύνει κι άλλο, ανάλογα με το αποτέλεσμα του αγώνα, που θα γίνει αυτή την Κυριακή.