net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Teaser για το νέο Street Triple!

Με μεγαλύτερη χωρητικότητα κινητήρα

Προσπαθώντας να αντλήσουμε πληροφορίες για το επερχόμενο μοντέλο της Triumph, η εταιρία έφερε στη δημοσιότητα, μέσω του επίσημου καναλιού της στο Youtube, αλλά και στο λογαριασμό της στο Facebook, ένα teaser video, στο οποίο μπορούμε να διακρίνουμε κάποιες λεπτομέρειες, σχετικά με το νέο Street Triple.

 
Παρόλο που το βίντεο μας δίνει λίγα στοιχεία, είναι σίγουρο ότι πρέπει να αναμένουμε αρκετές αλλαγές στο νέο αυτό μοντέλο. Θα πρέπει βέβαια να περιμένουμε μέχρι τις 10 Ιανουαρίου, ημερομηνία στην οποία έχει ανακοινωθεί ότι θα γίνει η επίσημη παρουσίαση.
 
Τεχνικά χαρακτηριστικά και λοιπές πληροφορίες δεν έχουν ακουστεί από επίσημα χείλη, παρόλα αυτά, καταλαβαίνουμε πως θα δούμε ένα νέο τρικύλινδρο κινητήρα στα 800 κυβικά, συγκεκριμένα 765κ.ε , με αυξημένη ιπποδύναμη, πλήθος ηλεκτρονικών βοηθημάτων, δυνατότητα επιλογής  διαφορετικών χαρτών απόδοσης καθώς και νέο ψαλίδι.

Στον αισθητικό τομέα δεν θα πρέπει να περιμένουμε μεγάλες αποκλίσεις από την σειρά Speed, ενώ  τα νέα ψηφιακά όργανα  με έγχρωμη TFT οθόνη, που συναντάμε στο βίντεο, δείχνουν εντυπωσιακά.

Φήμες υπάρχουν ότι θα διατίθεται σε 4 εκδόσεις, οι οποίες είναι : η στάνταρ, η R, η RT και η RS. Οι διαφορές μεταξύ στάνταρ και R έκδοσης, μας είναι γνωστές από το υπάρχον μοντέλο και θα αφορούν πιθανότατα καλύτερα φρένα και ανάρτηση υπέρ του R. Για την έκδοση RS, πιθανότατα θα δούμε ανάρτηση Ohlins και διάφορες ξεχωριστές  λεπτομέρειες που θα τονίζουν το χαρακτήρα του. Η  RT , αφορά μια φημολογούμενη έκδοση, πιο τουριστική, με ανεμοθώρακα και πλαϊνά πάνελ όπως στην περίπτωση του Tracer.

Το αναμένουμε με αρκετό ενδιαφέρον, καθώς είναι σίγουρο ότι θα δώσει νέα πνοή σε μια δημοφιλή κατηγορία.



  

 

TRIUMPH - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ