• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

  Pirelli Αngel GT II

   

  To Angel GT II είναι η εξέλιξη των τουριστικών ελαστικών δρόμου της Pirelli και κρατά τα καλύτερα στοιχεία από το DNA των Diablo, για κατευθυντικότητα και μέγιστη πρόσφυση ακόμα και στο όριο, έχοντας μεγάλη διάρκεια ζωής. Διαθέτει νέο πέλμα και σκελετό προερχόμενο από τις supersport κατηγορίες, ενώ η υψηλή σύνθεση πυριτίου προέρχεται κατευθείαν από την αγωνιστική σειρά Diablo WET, συμβάλλοντας στην κορυφαία απόδοση και στο βρεγμένο.
   


  16:55 Πρώτη προσπάθεια πέδησης στο στεγνό από 100 χιλιόμετρα την ώρα.
  16:56 Επιτυχημένη η προσπάθεια πέδησης. Το όργανο έδειξε 43,84 μέτρα. Πάμε για φρενάρισμα στο βρεγμένο, από τα 80 χιλιόμετρα την ώρα.
  16:57 Επιτυχημένη η προσπάθεια πέδησης στο βρεγμένο, από τα 80 χιλιόμετρα την ώρα. Η τελευταία ένδειξη του οργάνου για σήμερα ανήλθε στα 28,04 μέτρα.
  17:00 Προσωρινή κατάταξη

  Στεγνό

  1) Metzeler 42,70 μέτρα
  2) Pirelli 43,84 μέτρα
  3) Michelin 44,59 μέτρα
  4) Dunlop 44,83 μέτρα
  5) Continental 46,13 μέτρα

  Βρεγμένο

  1) Pirelli 28,04 μέτρα
  2) Michelin 28,65 μέτρα
  3) Metzeler 29,26 μέτρα
  4) Continental 29,60 μέτρα
  5) Dunlop 30,30 μέτρα

  17:01

  Στην πίστα

  Pirelli Angel GT II

  14:57Ο Γιώργος μπήκε στην πίστα για τους 5 γύρους προθέρμανσης.
  15:04Επιτυχείς οι γύροι προθέρμανσης, μετρήσαμε 61,2 βαθμούς στο ελαστικό. Πάμε για χρονομετρημένους γύρους.
  15:07O Γιώργος βγήκε από την πίστα διότι το χρονόμετρο κόλλησε και σταμάτησε να λειτουργεί. Θα επαναλάβουμε την διαδικασία του χρονομετρημένου γύρου.
  15:09Αυτή την φορά η χρονομέτρηση έγινε κανονικά. Το χρονόμετρο έδειξε 1.08.16. Αλλάζουμε ελαστικό και επανερχόμαστε.
  15:10Προσωρινή κατάταξη

  Θερμοκρασία

  1) Michelin Road 5 (73,9 βαθμοί)
  2) Dunlop Roadsmart III (66,1 βαθμοί)
  3) Metzeler Roadtec 01 (65,1 βαθμοί)
  4) Continental Conti Road Attack 3 (62,5 βαθμοί)
  5) Pirelli Angel GT II (61,2 βαθμοί)

  Γύροι
  1) Metzeler Roadtec 01 (1.07.54)
  2) Continental Conti Rad Attack 3 (1.07.74)
  3) Pirelli Angel GT II (1.08.16)
  4) Michelin Road 5 (1.08.38)
  5) Dunlop Roadsmart III (1.08.53) .


  15:11

  ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • ALEXANDROS

   Μετά από 26 χρόνια οδήγησης με μότο, μπορώ να πω με σιγουριά 100%. ¨Άλλο πίστα άλλο πραγματικές συνθήκες. Παρακαλώ επαναλάβετε το τεστ σε πραγματικές συνθήκες. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

     2
   • Mototriti

    Απάντηση: Οι δοκιμές φρεναρίσματος έγιναν σε πραγματικές συνθήκες, απλά σε ελεγχόμενο περιβάλλον για προφανέστατους λόγους. (Αλήθεια, θα ήταν δεοντολογικό να δοκιμάσουμε φρένα πανικού σε δημόσιο δρόμο, άραγε;) Αν διαβάσετε καλά την ανάλυση της κάθε δοκιμής θα καταλάβετε ακριβώς με ποια λογική επιλέξαμε την κάθε δοκιμασία για το κάθε ελαστικό. Σκεφτείτε ότι το φρενάρισμα, πραγματοποιήθηκε σε άσφαλτο "δρόμου" και όχι πίστας, με ΚΡΥΑ ελαστικά, έτσι ώστε να έχουμε όχι απλά εικόνα πραγματικών συνθηκών, αλλά και την χειρότερη δυνατή εκδοχή για το φρενάρισμα. Και εμείς ευχαριστούμε. :)

     
  • Βαγγέλης

   Αυτό το τεστ είναι σίγουρα το καλύτερο που έχει γίνει για ελαστικά μοτοσυκλέτας στην Ελλάδα. ¨Εδωσε πολύ χρήσιμα αποτελέσματα αλλά υπάρχει ένας τομέας που πρέπει να δοκιμαστεί και να σχολιαστεί απο εσάς κάποια στιγμή σε αυτά τα τεστ. Πέρα απο τις απόλυτες επιδόσεις σε περιβάλλον πίστας και καποιες μεμονωμένες δοκιμές σε ελεγχόμενο περιβάλλον πρέπει ένα λάστιχο με το που βγάινεις κρύο απο το σπίτι να κάνεις 4-5 χλμ ειδικά στους σαπουνόδρομους στην Αθήνα να μπορεί να δουλέψει και να συ δίνει εμπιστοσύνη. Αυτά τα λάστιχα που δοκιμάζετε εδώ κάνουν για αυτή τη δουλειά ή να τα προτιμήσουμε μόνο για ταξίδια. Εγω προσωπικά έχω ένα Tiger 1050 Και φοράω επάνω τα Dunlop Roadsmart 3 αλλά πήρα με την μηχανή με αυτά επάνω ήδη 2 ετών αν και με πολύ πελμα αλλά δεν ε΄χω σίγουρη άποψη. Δε ένα ψιλόβροχο γλύστραγε αρκετά στους βρώμικους δρόμους της Αθήνας αλλά σε ταξίδι και επαρχιακούς είναι πολύ καλό. Και σε καθημερινό στεγό δεν μπορώ να πω πως είναι κακό αλλά δεν δίνει αυτή την άμεση εμπιστοσύνη που μου είχαν δώσει π.χ. τα Pilot Road 4 σε παλαιότερη μηχανή. Τέτοια σχόλια μας ενδιαφέρουν επιπλέον πέρα απο την απόλυτη απόδοση.

    
  • Γιαννης

   καλο θα ηταν να βαλετε και αλλα ελαστικα οπως Bridgestone A40-A41, Metzeller Next tourance,Michelin Anakee κ.λ.π

     7
   • Mototriti

    Απάντηση: Καταλαβαίνουμε την ανάγκη σας κάθε φορά όμως συγκρίνουμε 1 κατηγορία ελαστικών, πολύ σύντομα θα έρθει και το επόμενο test ελαστικών σε νέα κατηγορία

      4
  • BBB

   Ωραίο άρθρο, μπράβο, αλλά λείπουν τα: Dunlop sportsmart (όπως είπε ο φίλος αναγνώστης νωρίτερα) Dunlop GP Racer Continental ContiRaceAttack Metzeler M5, M7 (δε θυμάμαι που έχει φτάσει η metzeler στα Μ) Pirelli Diablo

     7
   • Mototriti

    Απάντηση: Αγαπητέ ΒΒΒ, τα κριτήρια επιλογής των συγκεκριμένων ελαστικών του συγκριτικού τα αναγράφουμε σαφώς, μέσα στο κείμενό μας.

     
  • Χρήστος

   Αρχικά μπράβο για την δοκιμή! Πολύ χρήσιμη, αν και βλέπω σχετικά ίδια αποτελέσματα . Βέβαια μια δοκιμή στην σπορ κατηγορία ελαστικών (Παράδειγμα Dunlop sportsmart κ.α.) θα ήταν ποιο χρησιμη για τους ελληνικούς δρόμους. Καθώς οι περισσότεροι δρόμοι γλιστράνε σαν σαπούνι ειδικά μέσα στην πόλη. Το λάστιχο στην μοτοσυκλέτα είναι το Α & Ω για την ασφάλεια μας και δεν πρέπει να κάνουμε οικονομία εκεί. Δεν έχω κρατήσει πότε λάστιχο πάνω από 3 χρόνια και συνήθως το αλλάζω κάθε 2 χρόνια ανεξάρτητα των χιλιομέτρων που θα κάνω. Επίσης δεν χρησιμοποιώ ποτέ touring. Θεωρώ ότι τα ελαστικά της δοκιμής ( touring) είναι για ευρωπαϊκούς δρόμους τύπου Γερμανίας , Αγγλίας κ.α.)

     32

  ΕΛΛΑΔΑ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ